Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Új vezető a szerviz élén!

 

Új vezető a szerviz élén!

Szeretnénk bemutatni Önöknek az egyik ágazatunk, a Coninvest Szerviz Kft. új vezetőjét, Bellágh Botond személyében. Nem titkoljuk, hogy a szervizünkre nagyon büszkék vagyunk, hiszen aki megvásárol tőlünk egy konyhai berendezést, ezzel együtt egy folyamatos szerviz szolgáltatást is kap a magas minőségű gépeink mellé. Szakértő csapatunk élére éppen ezért egy olyan vezetőre esett a választásunk, akinek kvalitásai segítségünkre lesznek abban, hogy az elkövetkező években egy minta szervizt építsünk ki a jelenlegi magas színvonalát megtartva, továbbképzésekkel, szakmai tréningekkel.

 • Kedves Botond, milyen munkakört tölt be a Coninvest csapatában?
  A Szerviz Kft. megbízott műszaki vezetője vagyok.
 • Miért pont erre a cégre esett a választás? Mit talál inspirálónak a munkájában?
  Régóta fennálló üzleti kapcsolatom van a céggel és Kertész Mirjammal is. Közös munkánk során többször szóba került egy lehetséges együttműködés, de mindketten úgy éreztük, hogy a Coninvest Szerviz Kft. működésében és az én életemben is most érkezett el az alkalmas pillanat.
  A Szerviz Kft. a megnövekedett piaci igények miatt olyan üzleti tervek megvalósítását tűzte ki, ami komoly kihívás még egy ilyen jól működő cégnek is. Ezen cél eléréséhez maximálisan tudom, az elmúlt 20 évben szerzett vezetői tapasztalataimat kamatoztatni, és ez a feladat motivál a mindennapi munkámban.
 • Hogyan látja a céget most, hogy már eltelt néhány hónap?
  A munkahelyi légkör nagyon pozitív, családias a hangulat.  Az első hónapban az általam végzett adatgyűjtés alapján egy olyan üzleti tervet sikerült elfogadtatni vezető kollégáimmal, amely alapján indulhatott egy előre mutató, sok részfeladatból álló munka, amelyben egy csapatként vesz részt minden szereplő.
 • Ön szerint mi a Coninvest sikerének a titka?
  Mindenki egy kicsit fanatikus a gasztronómiával kapcsolatban, és otthon érzik magukat abban, amit csinálnak. Ez a lelkesedés a motorja mindennek. Mindemellett magas minőségű termékeket képviselnek magas színvonalon.
 • Hogyan látja a saját pozícióját a cégen belül néhány év múlva?
  Megduplázott ügyfélkörrel és éves árbevétellel a Szerviz Kft élén.
 • Ha étterme lenne, milyen konyhát építene?
  Pizzériát üzemeltetnék fatüzelésű búboskemencével… és egy igazi szenes grill mindenképp lenne a halsütéshez.
 • Mi az az öt szó, amivel jellemezné a Coninvest-et?
  Mirjam, Budaörs, sárga, konyha, rozsdamentes acél
 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU