Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Tavaszi tanfolyam-dömping Budaörsön

 

Tavaszi tanfolyam-dömping Budaörsön

A tavaszi zsongás minket sem került el, az elmúlt hónapban a budaörsi telephelyünkre tanuló fiatalokat és tapasztalt szakembereket is vendégül láttunk.

Először a Budapesti Gazdasági Egyetem tartotta nálunk - már-már hagyományosan – az egyik vendéglátóipari kurzusát, ezúttal Böröcz Zsófia és Weinhardt Norbert vezetésével. Vendégeink a modern konyhatechnológia rejtelmeibe avatták be a hallgatókat, akikkel együtt egy csodásan szezonális menüt is elkészítettek medvehagymával és céklával a főszerepben.

Céklából sosem elég úgy tűnik, hiszen a MOME tálalás design tanfolyamán (http://fooddesign.mome.hu/talalas-design/, tanfolyamvezető: Németh Zsófia, szakmai vezetők: Pesti István, Maurer Klimes Ákos) bebizonyosodott, hogy nemcsak egészséges és finom, hanem remekül fotózható is ez a zöldség. Főleg, ha banánnal együtt fagyit készítenek belőle, úgyhogy egy igazán különleges íz- és látványvilágot teremtettek a hallgatók a Coninvest falai között.

Végül – de nem utolsó sorban – a párolás nagymestere, Ruprecht László is nálunk járt, aki alaposan megismertette az érdeklődőkkel a sous vide-olás technológiáját az előkészületektől a megfelelő hő megtalálásáig. Számos hasznos tanáccsal – és persze ínycsiklandozó falatokkal - gazdagodtunk mindannyian. Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU