Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

A „svédcsavar”

 

A „svédcsavar”

A svéd Granuldisk feketeedény mosogatógépekről már több ízben tettünk említést a közösségi oldalainkon, illetve itt, a hírleveleinkben is. Amiért azonban most ismét „tollat ragadunk” a témát illetően az nem maga a termék bemutatása, hanem egy olyan sikertörténetet szeretnénk Önökkel megosztani, ami reméljük, hogy példaértékű lesz mások számára is. A történet közel egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor is a Gundel Étterem konyhájában néhány hétre mérőeszközöket szereltünk fel, mely az elfogyasztott hideg-, és meleg víz mennyiséget méri az ott található feketeedény mosogató helyiségben. Ez a folyamat zömmel megelőzi az értékesítést, mert szeretjük, ha a partnereinkben semmi kétség nem marad a döntésüket illetően. A kezdeti döbbenet után mindig alapos számolásokat végzünk, de azt gondoljuk, hogy egy átlag 76%-os vízmegtakarítás és a nagyfokú energia megtakarítás mindenkinek már elsőre is szimpatikus.

És igen. Ezek a gépek nem tartoznak a legolcsóbb mosogatógépek közé, de ha megnézzük, hogy feleslegesen mekkora összeg megy el havonta vízre, mosogatószerre, valamint mennyi időbe telik az edények tisztántartása, akkor rájövünk, hogy a mosogatógépünk hamar megkeresi az árát. Nem feledve a további előnyeit, mivel használatával el lehet felejteni azt a komoly fizikai erőkifejtést, amikor a személyzet órákon át egészségre káros vegyszerekkel súrol. Ezek aztán mind a környezetbe jutnak, erősen szennyezve az amúgy is nehéz helyzetben lévő bolygónkat. A mindössze pár perces működési idő egy forgalmas hely számára egyenlő egy vágyálommal, hiszen rengeteg időt lehet folyamatosan megtakarítani, amit sokkal hasznosabban is el lehet tölteni az adott munkatársnak.

Természetesen a sikertörténetünk nem arról szól, hogy a Gundel Étterem vett egy ilyen mosogatógépet és még nem is arról, hogy ezt a vásárlást egy 19 db-os megrendelés is követte, mellyel a Danubius Cégcsoport az összes egységét Granuldisk mosogatógépekkel látta el. A siker nem elsősorban ez.

A valódi sikertörténet ebben a közel egy esztendős projektünkben szerintünk az, hogy az ergonómia, az energia és vízmegtakarítás, a környezettudatosság egyre szélesebb körben válik automatikussá, követendő példává. Egyre többen gondolják úgy, hogy ami rövidtávon olcsóbb, az később mindig a drágábbik út lesz. Hogy a munkaerőhiánynak oka van és ezekre is megoldást kínálunk ezzel a termékkel. Valamint egyre többen gondolják azt is, hogy ezekről beszélni kell és minél többet.

A hosszú távú együttműködés pedig nem csak ez az egy év volt, hanem az szinte most kezdődik. Hiszen ezekre a gépekre folyamatosan figyelnek majd a szervizünk szakemberei a kötelező karbantartási találkozók alkalmával.

A beruházás jelentőségét mutatja az is, hogy ez a környezettudatos döntésnek nemzetközi szinten is híre ment.

Ezúton is gratulálunk a cégcsoportnak az innovatív szemléletükhöz!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU