Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Partnertalálkozó új élményekkel

 

Partnertalálkozó új élményekkel

A MEIKO e hónapban tartott Bécsben egy élménygazdag 3 napos partnertalálkozót, ahol több dél-kelet európai ország is képviseltette magát disztribútorain keresztül. Egy ilyen esemény előtt az ember általában felkészül adatokkal, statisztikákkal, tervekkel, így eléggé megdöbbentünk, amikor visszagondoltunk a kezdetekre, hogy bizony már 17 éve dolgozunk együtt a cégcsoporttal. Ez az időszak már szinte történelemnek számít, mialatt nagyon jó partneri viszony alakult ki közöttünk. Példaértékű számunkra a cég romantikus története, hiszen 90 évvel ezelőtt alakult meg a Fekete-erdőben egy garázsban, most pedig világszerte ismert márkanév, mely jelentősen átrendezi az ipari mosogatógépek piacát. Mi a Bécsi központhoz tartozunk, ami azért is nagyon előnyös, mert így még elérhetőbb közelségben van az alkatrész raktár és a szakmai képzések is. Olyannyira számol egyébként a vállalat a magyar piaccal, hogy még magyar nyelvű honlapot is készítettek. Szerintünk ez egyfajta igényesség is, mivel fontosnak tartják azt, hogy a hotelekkel, éttermekkel, kórházakkal még professzionálisabb partnerségi viszony épülhessen ki.
Innovatívak, zöldek és lelkesek.
A sommelier pultjukba például azonnal beleszerettünk Papp Tibor cégvezető kollégámmal, így el is határoztuk, hogy a 2020-as Sirha kiállításon már ez a pult fogja díszíteni a standunkat, ami amellett, hogy szép, beépített cseppmentes pohármosogatóval is felszerelt.
A bemutatót mi sem koronázhatta volna meg jobban, mint egy borkóstolóval egybekötött vacsora egy Bécs melletti Heurigerben, amit ebben az 1750-ben épült borházban tölthettünk el.
Aztán egyik ámulatból estünk a másikba, amikor elvittek bennünket a Városházával szemben található Landtmann Kávéházba. A kávéház történelmi falai, a hangulata, az atmoszférája, a legendás wiener schnitzel tradicionális krumplisalátával maga volt a csoda. Mindemellett viszont a modern MEIKO gépek is kiveszik a részüket a mindennapi munkából, hiszen a kávéház óriási vendégkörrel rendelkezik, sok turista is megfordul itt, így a kristálytisztán csillogó pohár alapkövetelmény. Azt gondoljuk a képek kicsit segítenek átadni a hangulatot, amit egy ilyen nagyszabású rendezvény nyújthat, de persze amit ígérni tudunk az inkább csak az, hogy azt a professzionalizmust, amit ők képviselnek, bemutatjuk Önöknek a mosogatógépeiken keresztül.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU