Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

‘Mindenhol a Coninvestet lehetett látni’

 

‘Mindenhol a Coninvestet lehetett látni’

Rácz Ákos értékesítési igazgatóval beszélgettük az idei SIRHA után.

Mit kell tudni a SIRHA Budapestről, miért érdemes kint lenni?
A SIRHA Magyarország legnagyobb vendéglátóipari találkozója, pontosabban kiállítása és vására. Mivel ez a legnagyobb, és csak kétévente rendezik meg, nagyon fontos ott lenni, megmutatni magunkat.

A Coninvest hogyan mutatta meg magát idén?
Két standunk volt, az egyik az „A” pavilonban, azaz a főépületben, ahol a konyhatechnológián volt a fókusz, a másik pedig a „G” pavilonban, ahol legújabb termékvonalunkat, a fagylaltot állítottuk a központba. Mindkét helyszín közel volt az adott pavilon színpadához, ami azért volt fontos, mert ezeken a területeken mindenfelé Coninvest logókat és Coninvestes arcokat lehetett látni, illetve ezeken a részeken volt a legnagyobb élet.

Mivel készültetek, mit vittetek a kiállításra?
A konyhatechnológiai részlegre Granuldisk granulátumos feketeedény mosogató gépet, egy fantasztikus Marrone főzőszigetet és egy teljesen új Meiko mosogatógépet vittünk, de legnagyobb sikere egyértelműen a Berkel szeletelőgépeknek volt. Nem is csoda, ezek az eszközök gyönyörűek, dekorációs elemként is megállnák a helyüket. Szóval nagy nyüzsgés volt, pláne hogy eredeti olasz sonkákat és friss kenyeret lehetett nálunk kóstolni.

Volt még egy fókusz: a környezetvédelem.
Így van, a fenntarthatóság, a zöld szemlélet termékeink és cégünk alapját is képezi. Ennek kell lenni manapság a fő fejlesztési irányelvnek. Lehetőleg minél kevesebb vizet és energiát használjunk föl és a lehető leggyorsabban megtérüljön a beruházás. Ezt muszáj hangsúlyozni! Örülök, hogy cégünknél ez a szemlélet, és szerintem két év múlva is kiemelt üzenetünk lesz a környezetvédelem.

Neked személyesen milyen élmény volt ez a néhány nap?
Én nagyon örültem, hogy sokan – köztük a Coninvest is – inkább a kiállításra, és nem a vásárra fókuszált. Fontos hogy legyen néhány nap, amikor megismerjük egymást és egymás termékeit, hogy ki, mit hangsúlyoz leginkább. Ugyanígy jó tapasztalat volt az emberek mennyisége és minősége: rengetegen voltak, de nem csak tétova nézelődők, hanem szakemberek és érdeklődők, akik tudják, miért vannak ott. Jó volt ezt látni, és ennek részese lenni.
 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU