Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

“Kis gőzzel” a nagy tisztaságért

 

“Kis gőzzel” a nagy tisztaságért

Egy korábbi hírlevelünkben már írtunk Önöknek a Meiko cégcsoportról és a több, mint 17 éve tartó partnerségünkről. Felelevenítve a történetet, e vállalat 90 évvel ezelőtt alakult meg a Fekete-erdőben egy garázsban, most pedig világszerte ismert márkanév, mely jelentősen átrendezi az ipari mosogatógépek piacát. A Meiko leányvállalatának közelsége miatt az alkatrész raktár és a szakmai képzések is kétórányi távolságra vannak, ami nagy segítséget jelent számunkra a kapcsolattartásban. Olyannyira számol egyébként a vállalat a magyar piaccal, hogy még magyar nyelvű honlapot is készítettek, ami arra is utal, hogy fontosnak tartják azt, hogy a hotelekkel, éttermekkel, kórházakkal még professzionálisabb partnerségi viszony épülhessen ki ennek kapcsán.
 
Fantasztikus példa a Meiko professzionális megoldásaira a M-iClean széria, melynek különböző modelljei hatalmas segítséget jelentenek a vendéglátóiparban, tekintve a munkaerőpiaci és a higiénés kérdéseket, nem beszélve az energiamegtakarításról és a hatékonyságról, mellyel emberi erő ilyen rövid hatóidő alatt nem tud versenyezni. Mindegyik gép intelligensen magát felügyeli, akárcsak a korábbi modellekben, de ami viszont új, hogy még kevesebb gőzt termel, még csendesebb, és amit csak lehet, beépítettek a gépekbe, ami könnyebb telepítést lesz lehetővé és ezáltal a karbantartás is gyorsabb, nem beszélve a könnyű és gyors kezelhetőségről. Egy egyszerű, világító kijelző jelzi, hogy a gép hol tart épp a mosogatásban. Így a kezelőnek elég egy pillantást vetni a gépre, amikor is, ha kék, akkor üzemkész, ha zöld, akkor épp dolgozik, ha piros, akkor pedig fontos üzenetet küldött.
 
Ami még abszolút újdonság, hogy az új M-iClean pult alatti készülékeinek kijelzője teljesen személyre szabható, kiemelve olyan tekintetvonzó szimbólumokat, logót, mely jól látható és emiatt hatékony. Így a gép és az ember között egy nagyon jó együttműködés tud kialakulni.
 
A mosogatógép szűrője kényelmesen kiszedhető, egyszerűen tisztítható, félreértésekre nem adhat okot. És ha mindez nem lenne elég, a bluetooth-os interface-szel működő kijelző lehetővé teszi azt, hogy a szervizadatok minél gyorsabban eljussanak a szakemberig szükség esetén.
 
A H modellhez egy figyelemreméltó standard tartozék az automata tetőműködés, amit azért is fog szeretni nagyon a személyzet, mert nincs szükség erőkifejtéshez, hogy a kalap lehúzásához, így a mosóprogram indításához. Az a hír járja, hogy ezek a gépek nem tervezőasztalon születtek, hanem egy mosókonyhában. Ezt érezni lehet a gyakorlati rugalmasságán is, hiszen minden különleges igényre máshogy “emeli a kalapját”. Kalapos mosogatógépeknek is nevezik e modellt, hiszen ahány konyha, annyi méret, és mindegyik kicsit eltér, ahogy az elvárások is. A cseppmentes száradásért pedig egy külön szárítóasztal is felel, hogy az edények makulátlanul cseppmentesek legyenek. A készülékhez rendelendő ki- és befutó asztalok személyre szabhatók, igény szerint alsópolcokkal, vagy akár ételhulladék nyílással is bővíthetők.
 
Egy dolog beszélni róla és egy másik dolog megtapasztalni azt, ahogy a Meiko mosogatógépek milyen szépen, csendesen és hatékonyan dolgoznak. De igazából csak azt teszik, amire születtek: mosogatnak, mosogatnak és mosogatnak...

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU