Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Kattintás a Berkel világába

 

Kattintás a Berkel világába

A Berkel webshop létrejöttével azt gondoljuk, hogy a márkanév még közelebb került a rajongóihoz, mint valaha volt. Sokan csak a “szeletelők Ferrarija”-ként ismerik a brand-et, a nagyközönségnek is elsősorban ekként mutatkozik be a fesztiválokon, kiállításokon, gasztronómiai rendezvényeken. Emellett viszont a gyár nem csak szeletelőket gyárt, rengeteg kiegészítő van a palettán. A legtöbb eszköz - köszönhetően Wilhelmus Adrianus van Berkel-nek, aki egy mérnök aggyal megáldott mészáros volt, és aki húsfeldolgozásra alkotta meg az első Berkel gépet.
Így van például kolbásztöltő és hamburgerpogácsa készítő is többek között, csak hogy mást is megemlítsünk a sonkaszeletelés mellett.
A webshopunk arra is szolgál, hogy - bár a legkedveltebb gépeket mindig raktáron tartjuk - készleten tartás helyett, igény szerint, azonnal elérhető legyen a kiválasztott modell. Nagyjából egy éve jött először a gondolat, hogy csináljunk egy webshop-ot kifejezetten ezeknek a termékeknek, de akkor még csak egy álomnak, ötletnek tűnt egy későbbi megvalósulással. Azonban az utóbbi időben nagyon megnőtt az érdeklődés a márka iránt, köszönhetően annak, hogy egyre több helyszínen (Sirha, Construma) jelentünk meg a szeletelőgéppel, de nem csak az említett két nagyobb rendezvényen, hanem privát party-kon is, ahol előfordult, hogy egy este után több ilyen gépet is vettek az ott megjelent vendégek. A megrendelők között már nem csak éttermek tulajdonosai vagy viszonteladók voltak, hanem már magánemberek is. Ekkor került fel az a bizonyos pont az “i” betűre, hogy nem várunk tovább létrehozzuk a webshop-unkat. További pozitívumként említenénk, hogy az oldalon a gépeknek megjelenik a magyar nyelvű leírása is, ami az értékesítésben a viszonteladóknak is egy jelentős segítség, hiszen ez eddig nem volt elérhető.
Aki pedig esetleg vegetáriánus, de végig olvasta a cikket, megnyugtatásul írjuk, hogy az asztali gépekkel akár zöldségeket vagy gyümölcsöket is szeletelhetünk.
Nézzen körül a webshop-ban akár most: https://berkelshop.hu/

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU