Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Karrier a Coninvestnél: kezdődik a gyakornoki időszak

 

Karrier a Coninvestnél: kezdődik a gyakornoki időszak

A nyár elsősorban a pihenés ideje, de igyekszünk ezt az időszakot is hasznosan eltölteni. Az előző évad csomó újdonsággal szolgált a Coninvest életében: éttermi design pályázatot hirdettünk októberben, tavasszal pedig gasztronómiai versenyen főzhettek a fiatal szakácsok. Mindkét esemény nagyon fontos állomása működésünknek, hiszen a fiatalok vitalitást, még több kreativitás és rengeteg frissességet hoztak a hétköznapokba. A nyári időszak pedig még ennél is több újdonsággal szolgál: az említett pályázatok győztesei egyhónapos szakmai gyakorlatot tölthetnek a Coninvest berkeiben.

A tavasszal megrendezésre került Food & Design versenyünk győztese pedig Benesch Antal lett, aki kellően ambiciózus és elhivatott ahhoz, hogy álmait – első körben egy Micheline csillagos kitüntetést – megvalósítsa. Igyekszünk ebben segíteni mi is, így Antal a Coninvest jóvoltából egy hónapot tölthet a Garda-tavi Hotel Terazzo konyháján Francesco Tebaldini tulajdonos mellett. Antal nemcsak az olasz, hanem egy magyar mestertől is tanulhat majd, hiszen Segal Viktor gasztrotúráján is részt vehet, és ahol lehetősége nyílik tanulni a gasztronómiai tanácsadótól.

Ősszel természetesen visszatérünk a gyakornokaink beszámolóival, akiknek ezúton is sok örömöt és sikert kívánunk ezen időszakhoz.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU