Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Fagyi tetején a csoki töret

 

Fagyi tetején a csoki töret

2006-ban nyitott Balatonfüred egyik legszebb panorámájú szállodája a Hotel Silverine Lake Resort. Ritka volt az olyan év azóta, hogy a szálloda ne kapott volna valami rangos szakmai díjat vagy elismerést, így talán nem véletlen, hogy a Kisfaludy Programban való részvételre is sikerrel tudtak pályázni. A program célja, hogy turisztikai élményelemek sora jöjjön létre a vendégek elégedettségének növelése mellett. Ha egyes desztinációkban ez sikeresen megvalósul, az hosszabb tartózkodási időt eredményez magasabb vendégköltéssel párosulva.

 • Nagyon eredményes és tartalmas év van mögöttünk, mivel a Silverine Lake Resort végre meg tudta valósítani azt a felújítási programot, amit már régóta terveztünk - válaszolta Rádóczy Andrea, a családi tulajdonú szálloda ügyvezető igazgatója arra a kérdésünkre, hogy hogyan értékelte az elmúlt időszakot, ami egy belső megújulás, korszerűsítés, bővítés és fejlesztés volt.
 • Ezzel a felújítással egy álmunk teljesült - folytatta az igazgatónő - mert amióta megnyitottunk, a kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy az átlagosnál mindig jobbat, a jónál pedig még jobbat nyújtsunk. Arra törekszünk, hogy a vendégeinknek még azt a nem várt pici pluszt is hozzá tudjuk tenni az itt szerzett élményeikhez, amire nem is számítanak. Egy hasonlattal élve olyan élmény nyújtására törekszünk, mint amikor a világ legfinomabb fagyijára a tejszínhabon felül még egy kis csoki töretet is szórnak. Ezektől a pozitív töltetektől lesznek visszajáró törzsvendégeink.
 • Miért volt szükség a felújításra? 2016-ban a szálloda harmadszor is elnyerte a turisztikai Oscar-díjnak számító World Travel Awards elimerését, amit azért nem adnak csak úgy, ok nélkül.
 • Természetesen mindig is figyeltünk a részletekre és a higiéniára, melyek okán még lehet, hogy felújítás nélkül is üzemelhettünk volna akár évekig is. Viszont az előbb kifejtett gondolatmenetemre utalva a vendégélmény tekintetében, már nem elégítette volna ki a korábbi állapot azokat az új igényeket, amelyeket szeretnénk “divatba hozni”. Valamint, célunk az is, hogy azzal az élménnyel távozhassanak a külföldi vendégeink is, hogy e térség turisztikai élményközpontjai valódi átgondoltságról, profi szervezésről és színvonalas, nemzetközi szintű igényességről is tanúskodnak.
 • Milyen volumenű újításról beszélünk?
 • Az elmúlt évtized alatt meglehetősen elkoptak a szőnyegek és masszázsmedencére is igény mutatkozott, a visszajelzések alapján. Új arculatot kapott a lobby, az étterem, a konyha és a drinkbár, de újra lettek gondolva a konyhai berendezési tárgyak és a dizájn bútorok térbeli elhelyezkedései funkcionális értelemben is. A közösségi tér valódi tér lett, a Coninvest-től megrendelt olasz és holland gasztro bútorokkal tarkítottan, mely formailag és a színvilág tekintetében is minőségi változást jelentenek. Nem csak újítottunk, de fejlesztettünk is a konyhai berendezéseken. A gázüzemű főzőberendezéseket indukciós lapokra cseréltük le, a hagyományos konyhát lifestyle életérzésre, ahol az étkezés nem a test tápanyagellátása, hanem egy mozgalmas gasztronómiai élmény, friss, minőségi alapanyagokkal. Az elmúlt egy hónapban rengeteg visszajelzést kaptunk a vendégeinktől arra vonatkozóan, hogy a felújítás egyben egy szintugrás is a szálloda életében. A teljes átalakítást, beleértve az ötleteket, a kivitelezést is a Coninvest-re bíztuk, akik az előbb említett bútorokkal és új, gránitlapos asztalokkal is sokat segítettek a vendégélmény növelésében. Ezek az asztallapok nem hidegek a gránit hatás ellenére sem, higiénikusak a könnyen tisztíthatóak. Nem beszélve arról, hogy abroszokat így már nem használunk, emiatt a sok mosószer sem szennyezi már a környezetet.
 • Miért a Coninvest-et választották a munkálatok elvégzésére?
 • Már a nyitás évében, 2006-ban is a látókörünkbe került a név, de akkor nem rájuk esett a választásunk. Azóta viszont többször is találkoztunk a Coninvest névvel, nagyon jó hírük van a konyhatechnológia és a belsőépítészet piacán. Ezért nem volt kérdés, hogy őket kérjük fel a projekt megvalósítására.
 • Ha jók az információink lesz egy második etapja is a megújulásnak, ami az épület többi részét is érinti majd, a szobákat és a folyosókat is. Van már esetleg tervben valamilyen partner cég ennek a kivitelezésére?
 • Még nem döntöttünk véglegesen, de nem árulok el titkot azzal, ha azt mondom, ami eddig bevált, azon nem szeretnénk a jövőben sem változtatni.
 • Köszönjük a beszélgetést, kívánjuk, hogy sok szakmai elismerésben és élményteremtésben legyen részük a megújult Silverine Resortban.
 • Én is köszönöm.
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU