Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Eseménydús ősz égetett karamellel és street fooddal

 

Eseménydús ősz égetett karamellel és street fooddal

Már megint mosogattunk, és ehhez persze – szokásunkhoz hűen – meghívtuk a mindig jókedélyű német-filippin-norvég barátunkat, Joyce-t is. A Granuldisk Live Washra ezúttal Bernáth József és csapata érkezett hozzánk, aki mindent beleadott, hogy Joyce-t zavarba hozza (sikertelenül): karamellt és egyéb ételmaradékokat égetett rozsdamentes acélra, de a Granuldisk nem hagyta magát, és makulátlan edényekkel fejezte be most is a dolgát. Úgy tűnik nem nagyon lehet kifogni a technológiánkon, ahogy Ugo Pradella főzőtudományán sem. Hiába “csak” street foodot készített az újonnan nyílt Klauzál téri Séfplázában, a magasszintű gasztronómiát most sem hagyta kint az utcán az olasz séf. Ugo szerint a street food egyik titka a technológiában rejlik, hiszen gyorsan kell minőségi ételt készíteni. Legyen szó a street food királyának számító hamburgerről, szendvicsekről vagy rizs alapú ételekről, az étel minden komponensének előkészített, vákumcsomagolt állapotban kell lenni, hiszen rendeléskor már csak az összeállításra, melegítésre és fűszerezésre juthat idő. A Cook and Chill technológia és a gyönyörűre szeleltelt húsok bemutatása mellett füstölt és párolt töltelékekről, zöldségekről és házi készítésű szószokról is megtudhattuk, mennyire izgalmassá tudják tenni ezt a fajta konyhát. Az esemény végére még Chilébe is elutazhattunk egy picit, ahol Ugo Pradella és egy fiatal szakács kollégája az Angelopo által felszerelt food truckkal indultak a legjobb maraquetta nyomába. Reméljük legközelebb hoz is belőle, mi nagyon várjuk a következő show-t!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU