Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Egy szép gyári nap és a francia csigaleves

 

Egy szép gyári nap és a francia csigaleves

Egy jobbára munkás, de végtelenül izgalmas és tartalmas 3 napot töltöttünk együtt a múlt héten Németországban, 5 tervező társaságában a MEIKO Vállalat vendégeiként. A céggel való már-már történelmi múltunk eredményeképpen a gyárlátogatással egybekötött tanulmányutak az elmúlt
években rendszeressé váltak és mi mindig izgalommal várjuk a következő  alkalmat.
A francia határ közelében, az Offenburg melletti Durbachban szálltunk meg, egy hangulatos szállodában, melyhez egy Michelin csillagos étterem is tartozottik.
Első - nem mindennapi - élményünk a bázeli repülőtéren ért bennünket, ahol a francia behatásokat már azonnal lehetett érzékelni azáltal, hogy leszállást követően az egyik ajtó Svájc fele vezetett, a másik pedig a Francia honba. Természetesen mi mindannyian egyirányba tartottunk, egy kis városnézést követően pedig a gyönyörű szállodába, ahol kuriózumként csigalevest is kóstoltunk. A vaj és a sajtok mellett a csiga az az alapanyag, ami nem hiányozhat a tányérról, ha egy Michelin csillagos francia konyhát választunk vacsorahelyszínnek.
A pihenés után kezdődött az igazi munka, ugyanis a második nap teljes egészében a tanulásról szólt. A MEIKO gyárlátogatás mindig nagy élmény, hiszen ilyenkor a gyárban töltjük az egész napot. Rendkívül hasznosak a képzések, ahol rengeteg újdonságról értesülünk, a meglévő tudásunkat pedig a jól megszervezett oktatásoknak és előadásoknak köszönhetően tovább mélyíthetjük. Az a lelkesedés és profizmus, mellyel ezeket a napokat szervezik a vendéglátóink, számunkra is követendő példa, mi is ezt adjuk tovább a partnereinknek. A gyár rezgését teljesen átvéve az épületből még ebédelni sem mozdultunk ki, együtt ettünk a kantinban a többi dolgozóval együtt, ami szintén lehetőséget teremtett arra, hogy még jobban megismerjük egymás vállalati kultúráját.
A harmadik napon olyan referencia helyszíneket látogattunk, mint például Lahr-ban egy modern kórházi épület mosogatóhelyisége, ahol a patyolattisztaság nem csak higiénés célokat szolgál, hanem egy mindenkori alapelvárás egy egészségügyi intézményt tekintve.
Az Europa Park 4 csillagos superior hotelében, a Bell Rock- ban is körülnéztünk egy kicsit a nap második felében, ahol szintén egy professzionálisan felszerelt konyha tárult elénk, természetesen MEIKO gépekkel biztosítva a folyamatos tisztaságot.
Ami pedig mindenképp feltette a koronát, erre a három napra, az egy hirtelen ötlettől vezérelt ad hoc bútormustra volt a Vitra múzeum háza táján. Ezek olyan fantasztikusan egyedi design bútorok, melyek azokat a “hitetlen” kollégáinkat is meggyőzték, akik kicsit berzenkednek a dizájnerek extrém fantáziavilágától. Már ezért is megérte ez a kis kitérő!
Vendéglátóinknak ezúton is szeretnénk megköszönni ezt az ismét különleges három napot, melynek inspiráló hatása a mindennapi feladatokban azóta is jelentősen megmutatkozik.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU