Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Hírlevél feliratkozás

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
Hírlevél
feliratkozás

A csúcsminőségű technológia és egy sztárséf a Coninvest konyhájában

 

A csúcsminőségű technológia és egy sztárséf a Coninvest konyhájában

Minden alkalommal, amikor nálunk jár Ugo Pradella, az Angelo Po séfje, rendkívül sok hasznos főzési és sütési praktikával gazdagodunk. Szeptember 2-án és 3-án, a Coninvest séf műhelyében ez most sem történt másképp.
Az első és legfontosabb tanács, amivel a sztárséf ellátott minket, hogy tisztleletben kell tartanunk az adott étel tulajdonságait, nem mindegy például, hogy hány fokon pároljuk azt. Érdemes tehát elfelejtenünk a 100 C°-os szabályt a főzésnél, ebben segít nekünk a gépbe épített maghőmérő is.
Azt pedig, hogy minden gyorsan és hatékonyan menjen végbe a különböző készítési módoknál, a “Combistar” különleges funkciói biztosítják. Ilyen például a pasztörizálás, mely az egyetlen eljárás, aminél Pradella javasolja, hogy a gép automatikus beállítását használjuk. Így mostantól a gyümölcsök elrakása, befőzése és a zöldségek tartósítása sem probléma.
Hallhattunk mini képzést a füstölő egységhez kapcsolódó technikákról, és azt is megtudtuk, hogy az olasz séf például sosem használ lisztet a rántott hús panírozásához, helyette inkább toast kenyérből nyeri a szükséges alapanyagot. Ennek az, az oka, hogy a lisztnek 18 perc kéne ahhoz, hogy megfőjön, míg a rántott hús 4-6 perc alatt készül el, így a liszt nyers marad és megszívja magát a húslével, így elázik a panír. A már megsütött toaszt kenyér morzsa mind ezt nem teszi. Ebből is látszik, hogy a tudás és a kreativitás ugyanannyira fontos, legyen szó bármilyen csúcsminőségű konyhai felszerelésről.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU