Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Coninvest Karácsony a Haris Parkban

 

Coninvest Karácsony a Haris Parkban

Idén nagyon szép, idilli környezetben tölthettük a karácsonyi vacsoránkat. Éppen a Coninvest kivitelezése alatt álló Haris Park nyitotta meg kapuit kis csapatunk előtt. A kivilágított villa park mesés környezete fogadott bennünket, ahol úgy éreztük magunkat, mint Hamupipőke élete nagy báljában. Haris György úr személyesen tartott nekünk tárlatvezetést és beszámolót a több éve tartó felújításról. Közben mesélt a díszes bálterem állványzatairól, illetve a kis kápolnában köttetett házasságokról, természetesen nevek nélkül, megtartva a közélet prominens képviselőinek maximális diszkrécióját.
...és persze az este alatt sokat nevettünk, hisz immár hagyománnyá vált az év közben készült „candy camera” felvételeink kivetítése. Ezek az év során lőtt mellényúlások, bakik és sok más nem hivatalos felvételek. Nagy mosolyra derített ez mindenkit, mert azt gondoljuk, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Rádöbbentünk, hogy mennyi minden történt velünk az elmúlt egy év alatt. Tervezések, egyeztetések, munkák, kivitelezések, utazások, javítások, hibaelhárítások, ünnepélyes átadások, külföldi továbbképzések és sok minden más.
A vacsora alkalmával köszöntöttük körünkben a Coninvest Szerviz Kft. új műszaki vezetőjét, Bellágh Botondot, akit majd a januári hírlevelünkben Önöknek is be fogunk mutatni.

A Coninvest - köztudottan - mindig is egy jó munkahely volt, de idén alátámasztotta ezt az állításunkat 3 munkatársunk jubileumi köszöntése: Kovács Dénes projekt vezetőnk, Virág Tünde logisztikai vezetőnk és Tóth Gabriella bútor üzletág vezetőnk több, mint 10 évet töltöttek már velünk. Őket oklevéllel és mi mással, mint egy hasznos konyhai ajándékkal köszöntöttük. Kívánunk nekik ezúton is élménydús sütés-főzést karácsonyra, azután sok pihenést és még legalább ugyanennyi évet a csapatunkban, ha nem többet!

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU