Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Budaörsön a jövő már elkezdődött!

 

Budaörsön a jövő már elkezdődött!

2018. novemberében adták át Budaörsön a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumot, amely jelenleg a világ egyik legmodernebb Mercedes-Benz értékesítési szalonja.

Hozzánk hasonlóan ők sem egy napjainkban alakult vállalkozás, már több, mint 25 éve működnek sok elismeréssel, rangos díjjal a hátuk mögött, melyek nagy részét az ügyfeleik elégedettsége alapján nyerték el. Az újgenerációs autókomplexum egy olyan alkotás, ahol a munkatársak egy teljesen új értékesítési stratégiát követnek annak érdekében, hogy az ott eltöltött idő valódi élményt jelentsen minden ügyfél számára.
Mindezek okán a beruházással 70 új munkahelyet is teremtettek a térségben. A létesítmény építészeti szempontból is említésre méltó, kezdve a digitális innovatív megoldásoktól a belső terek jövőbe mutató dizájnjának kialakításáig. Az alapkő letételétől eltelt másfél év alatt itt nem csak egy építkezés zajlott, hanem egy valódi jövőtervezés kezdődött el. Az időintervallum, mely alatt ez létrejöhetett egy szenzációs teljesítmény még akkor is, ha beleszámítunk plusz egy éves tervezési periódust, ami az építkezési folyamatot megelőzte. Ebben már mi is részt vettünk, így ténylegesen a szemünk előtt épült fel - szinte a semmiből - ez az impozáns, minden szempontból egyedülálló létesítmény. Ez az újgenerációs értékesítési pont már felkészülten várja a - szakértők szerint már korántsem távoli - jövőt, amikor az önvezető autók is megjelennek, teljesen átalakítva ezzel a városi közlekedést. Ami különösen tetszett nekünk ebben a projektben az az, hogy az egész tervezési folyamatot, minden egyes falat, bútort, digitális kijelzőt, már ebben az innovatív szellemben terveztek, a jövő autóiparának, új értékesítési szemléletének alárendelten. Ez az érték Budaörsnek is rendkívül fontos, nem véletlenül lett Budaörs Innovacity a település szlogenje. Az innovációt mi is a siker alapkövének tartjuk, mert egy sikeres vállalkozás csak addig beszélhet jövőről, amíg képes megújulni és mer változni, új igényességet teremteni.
A létesítmény belső tereibe asztalokat, büfé berendezéseket, háttér konyhát és konyhai gépeket szállítottunk, mindezt a legkorszerűbb formai és minőségi szempontok szerint. Így a szalon különleges színtere lehet ügyfélrendezvényeknek és más, egyedülálló eseményeknek is.

Köszönjük ezúton is a Mercedes-Benz Hovány Autócentrumnak, hogy ennyi jelentkező közül végül ránk esett a választás.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU