Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

A Berkel körülvesz

 

A Berkel körülvesz

Az utóbbi időben arra lettünk figyelmesek, hogy a gasztronómiai és egyéb kiállításokon a nagyközönség részéről egyre jobban vágyott látványelem a Berkel sonkaszeletelő. Mivel van néhány tekintetet vonzó darabunk, a márciusi konyhakiállítás után áprilisban, a Construma kiállításon is jelen lesz az egyik illusztris csodánk a Divas Home standján. Pontos koordinátái: G pavilon, 403D.

Aki a kiállítások forgataga után esetleg egy kis zenére és borra is vágyik a sonkaszeletek mellé, az május elején egy kihagyhatatlan élmény részese lehet. Az ínyenc rajongók ugyanis egy újabb állomáson találkozhatnak a Berkel gépekkel, a Noszvajon megrendezésre kerülő Sonka és Bor Fesztiválon. Az Imányi Pincesor önmagában is lenyűgöző szépségű, ami a frissen szelt prémium minőségű sonkákkal és a helyi borokkal tetézve valószínű, hogy beépül majd a Berkel élményeink “zip file”-jába.

Szeptemberben pedig három napon keresztül a tradicionális, lendkerekes Berkelünk is megjelenik munkatársunk, Doba Péter oldalán a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon.

Örömmel tapasztaljuk, hogy az ilyen események után jelentősen megnövekszik a kereslet ezekre a minőségi szeletelőgépekre, hiszen tudjuk: a sonkák is biztosan Berkel-t vennének.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU