Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Az Angelo Po “hűvös” szépségei a konyhában

 

Az Angelo Po “hűvös” szépségei a konyhában

A professzionális hűtéstechnológia véleményünk szerint egy konyha zavartalan működésének egyik legfontosabb kritériuma, hiszen egy hűtési lánc megszakadása komoly minőségromlást tud előidézni egy étel elkészítését tekintve. Munkatársainkat is rendszeresen képezzük e témakörben, figyeljük a trendeket és az ide vonatkozó jogszabályváltozásokat, melyek jelentős hatást gyakorolnak az ipari hűtőberendezések folyamatos innovációjára. Mivel minden konyha különböző, így sokféle berendezés közül lehet választani, ahol mindegyik eszköz másféle igényeket, szempontokat elégít ki, de szakértő kollégáinknak mindegyiket figyelembe kell venni egy-egy ilyen gép beüzemelésekor.

Az Angelo Po már 1980 óta az ipari hűtőberendezések terén is a piac élvonalába tartozik, így nem véletlen, hogy ezek a gépek a mi kínálatunk portfólióját is erősítik.

A termékkel kapcsolatban egyébiránt egy filozófiát is megfogalmaztak, ami csupán egyetlen szó: megbízhatóság. Mindezért felelős a rozsdamentes acél, a stabil, de könnyen tisztítható alkatrészek, illetve a külső környezethez való maximális alkalmazkodás. Érdekessége még ezeknek a modelleknek, hogy a felületek az ujjlenyomatainknak is ellenállnak, ami esztétikai szempontból sem egy elhanyagolható. A technológia itt is a zöld szempontokat követi, energiatakarékos és amennyire lehet halk.

Angelo Po. Mert az ételek tisztelete a tárolásnál kezdődik.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU