Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

„Vitrin a világra”

 

„Vitrin a világra”

„Every project is, for us, an opportunity to improve people’s quality of life.” – olvashatjuk az IFI –ről, aki 1962 óta egy nemzetközi referencia brand a food & beverages üzletágban. Hűtött vitrinjeit mi is nagyon kedveljük és ajánljuk is a partnereinknek, hiszen amellett, hogy formatervezésben és technológiában is mindig az élen járnak, az ergonómiára is nagy hangsúlyt fektetnek. Innentől kezdve pedig alá is támasztják a jelmondatuk hitelességét, hiszen egy olyan gyártónak, aki már évtizedek óta a piac meghatározó szereplője nem lehet más célja, mint az, hogy a vevőit hosszú távon és a legjobb minőségben szolgálja ki. A folyamatos innováció ékes bizonyítékai a képeken látható új „bútordarabok”, melyek hamarosan elérhetőek.

 A vitrinek dizájn- és látványelemeikkel esztétikailag is gazdagítják a teret, a hűtési technológiának köszönhetően pedig a fagylaltunk mindig légiesen habkönnyű és kenhető marad az állandó hőmérséklet biztosítása miatt. Az IFI vitrinjeiben nincs nyoma páralecsapódásnak, a fűtött, dupla üvegen keresztül így mindig tökéletes vizuális látványt nyújt a fagylalt, a szendvics vagy akár a cukrászsütemény. Ez az élmény a beépített LED lámpákkal még jobban hatványozódik, így a vitrinben lévő ételek, a cukrászdák, éttermek vitathatatlan főszereplői lesznek. A nagyobb, polcos változatú hűtővitrinek is önműködően záródnak egy rejtett fogantyú segítségével, ami egyrészt a higiénikus használatot segíti elő, másrészt a hűtési lánc védelmét szolgálja, hiszen az minden egyes nyitásnál – a nem megfelelő technológiájú vitrinek esetében – megszakad. Az IFI vitrinek esetében a tervezők erre is gondoltak, így az ételek minősége és frissessége garantálva van. A felületek hő és porállóak, speciális borításúak, gátolják a karcolódást, és az ujjlenyomatok sem hagynak maszatos nyomot. A polcos nagyvitrinek esetében minden oldalt üvegfelüllettel látott el a gyártó a legnagyobb vizualitás érdekében, így nagyobb távolságból és minden irányból látható a kínálat.

Az IFI legújabb technológiai újítása azonban minden eddigi várakozást felülmúlt. A LAYERS névre hallgató bárvitrin ugyanis teljes mértékben testreszabható. A Layer-ek, vagyis a rétegek különböző anyag és színvariációja szabadon alakítható, variálható. A választás szabadsága pedig lehetővé teszi, hogy a bárbútorunkkal a saját személyiségünket, illetve a hely által sugallni kívánt atmoszférát, hangulatot is érzékeltethessük.

A meglepetéseknek azonban még nincs vége, hiszen a cég legújabb innovációja – illeszkedve a jelmondatukhoz – nem más, mint egy olyan szolgáltatás biztosítása, mellyel távolról is felügyelhető a vitrinek hűtési hőmérséklete. Okostelefonról, laptopról, vagy akár táblagépről is felügyelhetjük a vitrinünk működését, sőt arról is kapunk értesítést, riasztást, ha valami gond merülne fel a géppel, miközben nem tartózkodunk a közelében. A szolgáltatás tartalmazza azt is, hogy az IFI szakemberei távoli szakmai segítséget nyújtanak, vagyis mihamarabb közbe tudnak lépni egy esetleges hiba esetén, elkerülve azt, hogy a hűtött ételeket károsodás érje.

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU