Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Visszaszámlálás indul: mindjárt tavasz!

 

Visszaszámlálás indul: mindjárt tavasz!

És ha tavasz, akkor rendezvény. Akik figyelemmel kísérik mindennapjainkat, tudhatják, hogy nem tétlenkedünk, sőt folyamatosan ötletelünk, mivel tudnánk még színesebbé tenni nemcsak a mi, hanem a Partnereink hétköznapjait is. A Séfműhely nevű rendezvényünk a gasztronómia egy kicsi ünnepe nálunk Budaörsön, és örömmel jelentjük, hogy a következő néhány hónapban az ünneplés folytatódik! A sort a szezonban Horváth Szabolcs indítja, aki március 20-án az édesvízi halak világába kalauzol bennünket, majd jön hozzánk Bernáth József április 9.-én, szeptemberben Phoner Ádám, a magyar Bocuse d’Or győztese is kisüt valamit Önöknek.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, a Sirha Budapesten is megfordult fagylaltmesterünk tér vissza hozzánk egy villámlátogatás erejéig, hogy ismét minden csínját-bínját elsajátítsák az érdeklődők a fagylaltkészítésnek. Március 28-29-én kerül megrendezésre két napos fagylalt kurzusunk, budaörsi Séfműhelyünkben. Jöjjön el Ön is!

Jöjjön velünk fagyizni Olaszországba!
A meghívás komoly: április 18. és 22. között újra megrendezzük a Magyar Vendéglátók Ipartestületével közös gasztro túránkat. Idén is az olasz ízek világában invitáljuk Önöket, ahol benézünk az olasz gelato birodalmába az Iceteam-Cattabriga gyárba, majd közel 30.000 négyzetméteren lehet ismerkedni az olasz alapanyagokkal, ugyanis a világ egyik legnagyobb piacára, a FICO-ra is ellátogatunk. Tartunk fagylaltkészítő tréninget, kóstolunk balzsamecetet és bort, sőt még Lamborghinit is vezethetnek az érdeklődők. Tartsanak velünk az ízek és élmények birodalmába idén is! Bővebb információt Kucsera Zsófiától kérhetnek a zsofia.kucsera@coninvest.hu címen.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU