Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Világ premier

 

Világ premier

A GRANULDISK bemutatott egy új, előmosás nélküli feketeedény-mosogatógép generációt a Gastro Nord 2012 elnevezésű rendezvényen, a svédországi Stockholmban.

40 évvel ezelőtt a porcelán edényzetet még kézzel mosogatták, ma ez elképzelhetetlen. Miért elfogadott mégis, hogy a feketeedényzetet még ma is kézzel tisztítsák? Tudta, hogy vannak konyhák, ahol naponta 2-3000 liter vizet használnak el csak az evőeszközök előáztatására és előmosására?

A GRANULDISK az új, „zöld” úttörő az előmosás nélküli feketeedény-mosogatás generációjában, minimalizálva a környezeti behatásokat egyszerűen úgy, hogy kihagyja az előmosogatást. Semmi kompromisszum: az elhasznált víz, energia és mosogatószer mennyisége elképesztően alacsony, ahhoz képest amekkora az óránkénti feketeedény-mosogatási kapacitása.

A GRANULDISK új generációját nemcsak a modern kialakítás jellemzi, hanem az a több mint 150 fejlesztés, amit az előző díjnyertes termék szériához képest beleépítettek.

Ez egyszerűen a legtökéletesebb alternatívája mind a kézimosogatás alapú tisztítási módoknak és a hagyományos víz alapú feketeedény-mosogatógépeknek egyaránt. Ezek az elavult módszerek szükségessé teszik az előmosogatás – amely egy olyan metódus, ami mind értékes, mind pedig veszélyes anyagok tömkelegét használja fel.

A GRANULDISK feketeedény-mosogatógép granulátumok (apró, kék, műanyag golyók) és víz segítségével mechanikusan súrolja tisztára az edényzetet. A kirobbanó erő és a magas hőmérséklet kombinációjának köszönhetően másodpercek alatt higiénikusan tisztít, a hagyományos mosogatási módoknál sokkal kevesebb vizet, energiát és vegyi anyagokat felhasználva. Ez egy igen okos, fenntartható és gazdaságos megoldás, amelynek segítségével szükségtelenné válik bármi féle előmosogatás.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU