Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Válaszd a kéket a „zöldért”!

 

Válaszd a kéket a „zöldért”!

Egy háziasszony számára az egyik legjobb érzés, amikor a főzés befejeztével megterít a vendégeknek, végignéz a csillogó tányérokon, a makulátlanul kristálytiszta poharakon és még egy nem létező ráncot is elsimít a terítőn, megállapítva, hogy minden tökéletes!
Vendégeket várni mindig nagy izgalom, mert a cél az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Ugyanez igaz a „nagyüzemi” méretekre is, hiszen egy szálloda, egy kórház, egy gourmet étterem, vagy egy iskola étkezdéje is a vendégeik maximális megelégedettségére törekszik. Vajon hogyan érhető el ez vágyott higiéniai szint a környezet károsítása nélkül?
A svéd Granuldisk vállalatról már írtunk korábbi cikkeinkben, sőt, ha emlékeznek a kedves olvasók Joyce Mattmann-nel, a vállalat regionális értékesítési vezetőjével is készült már egy interjú a feketeedény mosogatás témakörében. Joyce újra a vendégünk lesz az idei Sirha kiállításon, ahol élőben is bemutatja a Granuldisk mosogatógépek működését. Ami most újdonság a korábbi mosogatási folyamathoz képest, hogy a vállalat ismét egy óriási lépést tett a fenntarthatóságért. A kis kék granulátumaikkal már eddig is csodákat műveltek a konyhában, viszont az új fejlesztéseknek köszönhetően ezek már 100%-ban foszfátmentesek, biológiailag lebomló növényi olajokból és ásványi sókból állnak. A bio granulátumok megszületését azonban számos kísérlet előzte meg, hiszen a cél a makulátlan tisztaság elérése környezetkárosító kemikáliák nélkül. A tesztek során megszületett a legoptimálisabb sűrűségű, méretű és formájú granulátum, ami a leghatékonyabban távolítja el az edényekre égett szennyeződéseket, valamint kiváltja a kézi erővel nem, vagy nehezen végezhető súrolási folyamatokat. Mellette biztonságban vannak az élelmiszerek is és akkor sincs probléma, ha egyet-kettőt megkóstolunk.
Arra viszont mindenképpen figyelni kell, sőt erre kifejezetten felhívják a vásárlóik figyelmét, hogy a gép rendszeresen fel legyen töltve elegendő mennyiségű granulátummal. A kifogástalan tisztaság érdekében ezt javasolják naponta ellenőrizni.
„Saving the planet is what we love to do.” – hangzik el szerényen a vállalat részéről, de ha belegondolunk ezzel egy jóval nagyobb lépést tettek a Földünkért, hiszen aki általuk a mosogatógépeikkel zöldre vált, az biztos, hogy jelentősen csökkenti az ökológiai lábnyomát és remélhetőleg másoknak is jó mintául szolgál.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU