Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Ugo Pradella

Forma 1, Ferrari, Angelo Po, Schumacher – csak néhány állomás az olasz séf életéből.

Ugo Pradella jelenleg az Angelo Po hivatalos séfje, ezelőtt pedig a Forma 1 Ferrari csapatánál főzött. Igazi mediterrán alkat, teli energiával, jókedvvel és olasz temperamentummal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Ferrarinál eltöltött idő alatt is számos kalandba keveredett leleményességének köszönhetően. Egyik kedvenc története, amikor megállította Michael Schumacher helikopterét, mert a versenyző szendvicse a hűtőben maradt. A kalandozáson és az extrém helyzeteken kívül azonban komoly munka folyik Ugo konyhájában. A Ferrarinál például különös figyelmet igényeltek a részletek, hiszen komoly előírások és szabályok mentén készültek az ételek. Ott nem volt helye a kísérletezésnek, a sportolóknak előre megszabott ételeket kellett készíteni, hogy azok kellő energiával rendelkezzenek, ugyanakkor egészségesek legyenek. Ugo Pradella jelenleg az Angelo Po hivatalos séfje, mindemellett pedig a Coninvest Food & Design versenyének zsűrije és fővédnöke volt. Ugo ennek az eseménynek az apropóján fejtette ki, hogy a szakmai alázat és elkötelezettség mindenekfelett álló. Tiszteli és figyeli a tehetséges fiatalok munkáját, mert, ahogy vallja: „mindig van tőlük mit tanulni.” Nyitottság és az újdonság ereje az, ami végig kíséri a jó séfet a szakmai útja során - vallja. Figyelni az ötleteket, folyamatosan építkezni, tanulni és megragadni a részletekben – Ugo Pradella eszerint főz, és úgy tűnik, ez lehet a siker receptje is.

Spóruljunk az energiával. Figyeljünk a környezetre és magunkra. Használjuk a technológia adta lehetőségeket.
Ugo Pradella
Ugo Pradella
Paradicsomos bruschetta

Paradicsomos bruschetta (2 főre)

  • 4 közepes méretű paradicsom (összesen kb. 400-450 g)
  • 6-8 bazsalikomlevél
  • frissen őrölt fekete bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • extra szűz olívaolaj
  • 6 kis szelet, ropogós héjú kenyér
Miután a megmosott, megszárított paradicsomok szárát eltávolítottuk, egyformán apró darabokra vágjuk.
Tálba tesszük, hozzákeverjük a vékonyra csíkozott bazsalikomleveleket és sóval, borssal ízesítjük.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd bedörzsöljük mindkét felüket fokhagymával, meglocsoljuk finom olívaolajjal, és igazságosan a tetejükre halmozzuk a paradicsomot.
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU