Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Széll Tamás Convotherm kombipárolóval készül az európai döntőre

 

Széll Tamás Convotherm kombipárolóval készül az európai döntőre

Mint arról már a tavalyi év során beszámoltunk a Bocuse D’or hazai döntőjének nyertese Széll Tamás, a Michelin csillagos Onyx Étterem séfje lett. A márciusi brüsszeli döntőre történő felkészülésben Tamást Geir Skeie norvég séf – a Bocuse D’or 2009es győztese – és a Coninvest által az étterem konyháján installált Convotherm kombipároló segíti.

A fiatal séf pályájának eddigi legnagyobb elismeréseit a múlt év során gyűjtötte be. 2011-ben kapta meg az Onyx Étterem első Michelin csillagát, majd az ősszel megrendezett magyarországi döntőn őt érte a megtiszteltetés, hogy hazánkat képviselje Brüsszelben, a Bocuse D’or európai döntőjén.

Széll Tamás bár már kijárta a konyhastílusok iskoláját, tudás iránti szomja olthatatlan, így szabadidejét legtöbbször gourmet színvonalú hentes műhelyekben tölti, ahol húsok és halak bontását, illetve azok sajtságait tanulmányozza. Folyamatosan bővíti gourmet meleg- és hidegkonyha ismereteit, utóbbi időben pedig nagy rajongója lett a gourmet cukrászatnak, de rendszeres látogatója a szakmai kurzusoknak és a Michelin csillagos éttermeknek is.

Tamás felkészülése a napokban is zajlik. A hazai döntőn, és a brüsszeli megmérettetésen is olyan Convotherm kombipárolóval versenyzett és versenyezhet majd, mellyel teljes mértékig megegyezőt installáltak részére 1 hónapra az Onyx Étterem konyháján, a Coninvest munkatársai.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU