Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Szeletelőgép, ami megszólal és első látásra szerelem Ajándéknak is remek ötlet Berkel termékeink közül választani

 

Szeletelőgép, ami megszólal és első látásra szerelem Ajándéknak is remek ötlet Berkel termékeink közül választani

A Berkel név nem pusztán védjegy, hanem egy életstílus, egy szenvedély, az elegancia és a minőség iránti elkötelezettség. Klasszikus, megbízható és profi gépeinek minden professzionális konyhán helye van. Mi is mindig bátor szívvel ajánljuk termékeit, amik a Berkel webshopjából most pár kattintással meg is rendelhetőek.

 

Volano L16

A Berkel tradicionális szeletelője, a Volano L16 a legendás „L” modell 2016-os reprodukciója. Gyönyörű vörös színben kapható, tökéletes összhangban az eredeti kivitel arany színű díszeivel. Eredeti Berkel virágmintás öntöttvas lendkerék segítségével működik, kézi hajtású. Rendkívül biztonságos, rendkívül funkcionális.

https://berkelshop.hu/product/volano-l16/

 

Essentia Salumeria BES370

A BES370 professzionális elektromos szeletelőgép felvágottakhoz. Lekerekített élei, ergonomikus kialakítása hozzájárul, hogy kezelése könnyű és biztonságos legyen. Krómacélpengével, alumínium termék leszorítóval, cserélhető alumínium szeletterelővel rendelkezik. A penge és a motor közötti bőséges helynek köszönhetően tisztítása is nagyon egyszerű.

https://berkelshop.hu/product/essentia-salumeria-bes370/

 

RedLine 300

A RedLine 300 háztartási szeletelőgép professzionális funkcióinak köszönhetően rendkívüli teljesítményt nyújt. A legmodernebb technikai megoldások könnyen használhatóvá teszik. Speciális alumíniumötvözet szerkezettel, milliméter beosztású szeletvastagság-állító rendszerrel rendelkezik. Egyszerű kezelés, könnyű tisztítás, egy valódi álom.

https://berkelshop.hu/product/redline-300/

 

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU