Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Hírlevél feliratkozás

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
Hírlevél
feliratkozás

Séfek és receptek

Pesti István

30 éve van a szakmában. Munkájáért Magyarországon elsőként kapott 15 pontot az osztrák Gault-Millau-tól.

Németország, Franciaország, Anglia, Kína, Finnország. "Csak" néhány hely, ahol eddig megfordult.

Huszonéves saját étteremmel, kiforrott koncepcióval és saját szabályrendszerrel.  Interjú az ESCA séf-tulajdonosával, a március 21-i Séfműhely vezetőjével, F

Kiripolszky István

A KOGART Ház több mint egy évtizedig szerepelt a magyar minőségi vendéglátás élvonalában és szolgáltatott ínyenc fogásokat az érdeklődőknek séfjük, Kiripolsz

A hamarosan újranyitó Bábel étterem séfjével, a 33 éves Lőrincz Györggyel beszélgettem, szakmáról, ételekről, elképzeléseiről.
 

Ma már Koppenhágában is tudják, milyen piros lábasból enni a füstölt kolbászos lecsót (finom és egészen egyedülálló – egy dán étteremkritikus szerint).

Sopronbánfalván 2010.

Széll Tamás

Kevés olyan séfről tudunk ma Magyarországon, akinek a nevét a gasztroéleten túl is nagyon jól ismerik.

Egy gasztronómiai verseny mindig nagy kihívás, pláne, ha olyan rangos rendezvényről van szó, mint a Bocuse d’Or.

Bíró Lajos, a sokszoros díjnyertes séf a Mesterszakács Verseny zsűritagjaként és a magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökeként most már a Coninvest Nagyköveti tis

Oldalak

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU