Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Samsung gyár dolgozói étterem – Jászfényszaru

2014

Samsung gyár dolgozói étterem – Jászfényszaru

Angelo Po

830 m2 étkező és 550 m2 konyhaterület: ekkora terekre kellett Császár Dórának és a Coninvest csapatának nemrég megterveznie a Samsung gyár új konyháját és kantinját a megrendelő kéréseinek megfelelően.
Az inspirációt a koreai mintákból merítette, vidám színeket választva, hogy világos, élénk környezetben fogyaszthassák el ebédjüket a dolgozók.  Fontos volt még a jó minőségű, strapabíró, kopásálló anyagok használata mindenhol a nagy forgalom miatt.
A jászfényszarui gyár konyhájának felszereléséhez éppen ezért került a Coninvest hazai forgalmazásában lévő termékekre a választás. Az Angelo PO főzőgépei, valamint a csúcsminőségű holland UV-s elszívóernyő rendszer is kiválónak bizonyult a kipróbálás során. Ezen kívül egyedi asztalos bútorokat, lámpákat, az önkiszolgáló pultsort és a dekorokat is nekünk kellett biztosítanunk.
A dizájn egyediségét pedig az adta, hogy a háromféle ebédmenü színei (A, B, C) több helyen jelennek meg: bútoroknál, a falszíneknél és a lámpáknál is. A sorban állók már az ajtóban ki tudják választani, hogy melyik menüt szeretnék aznap fogyasztani, ha ez megtörtént, akkor csak az annak megfelelő színcsíkot kell követniük a gyors szerviz érdekében. A belső kártyás fizetési rendszernek köszönhetően pedig körülbelül két másodperc alatt kiszolgálják őket.
Büszkék vagyunk rá, hogy így a dizájn és a praktikum összhangba tudott kerülni, valamint hogy megrendelőnk is elégedett volt a kivitelezéssel.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU