Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Rekord mennyiségű mosogatás a noszvaji SVÉT-en

 

Rekord mennyiségű mosogatás a noszvaji SVÉT-en

Kellemes, könnyed és kihagyhatatlan nyárbúcsúztató programnak ígérkezett a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) szeptember első hétvégéjén rendezett, noszvaji fesztiválja. A Coninvest bátor, a végén ugyan nagyon meglepett, de mégis felkészült csapata ezért gondolt egy nagyot, és a rendezvény idejére „Tiszta pohár, tiszta tányér” elnevezéssel, saját mosogató sátrat állított fel a Hotel Nomád hangulatos kertjében. A mindenre elszánt, négyfős csapat elképzelése az volt, hogy a Coninvest által biztosított bemutató bútorokkal kicsinosított kertben, két professzionális Meiko mosogatógéppel egésznap cseppmentes, rögtön tálalásra kész poharakat és tányérokat biztosítson a SVÉT negyedik fesztiválján egy-egy főételt és desszertet kínáló tizenkét étterem számára. Az egyedi kis akció, no meg a fesztivál, nagy meglepetésre azonban annyira jól sikerült, hogy végül nagy valószínűséggel Guinness-rekordnak is beillő mennyiségű tányér és pohár fordult meg a két, igen csak strapabírónak bizonyult mosogatógépben.
A Coninvest mosogatócsapatának egyéni mérlege a nap végén: hat óra leforgása alatt több mint kétezer háromszáz tányér, és – mivel a rekordhitelesítő bizottság sajnos idén nem volt jelen, ezért csak tippelni tudunk – nagyjából ugyanennyi pohár elmosogatása, és most kapaszkodjanak meg, kivétel nélkül cseppmentesen!
Jövőre, veletek, ugyanitt? Hát, persze! Sőt, bővített csapatlétszámmal! Hiszen azokat a fenséges fogásokat, két mosogatás között legközelebb mi is szeretnénk megkóstolni.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU