Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Raiffeisen központi bank, Bécs

2012

Raiffeisen központi bank, Bécs

MKN

A Raiffeisen központi bankjának vállalati éttermében mindig minden nap sok a tennivaló az 1600 főétel elkészítésén felül. Az éttermet a Caterer üzemelteti, amely teljes körű étkeztetést biztosít étkezések közötti kiszolgálással, harapnivalókkal és egyéb tevékenységekre kiterjedően is, mint például konferenciák, gyűlések ellátásával vagy a vállalat éttermének üzemeltetésével.
Így biztosan óriási sokk volt tavaly, amikor a konyhát, Bernhard Pass főszakács vezetésével képtelenek voltak használni vízkár miatt. Ám ez a szerencsétlenség is hozzájárult ahhoz, hogy kivitelezzék a konyha teljes körű felújítását, amely már egy ideje tervezés alatt állt.
A bécsi ROSTFREI céget bízták meg a tervezéssel és kivitelezéssel.
Különleges fontosságot kapott a projekt gyors befejezése mivel a dolgozók étkezését a felújítás ideje alatt külső ellátással kellett megoldani.
A megtörtént kárra való tekintettel az is különösen fontos volt, hogy ne fektessenek elektromos kábeleket a konyhapadlóra. Ahhoz, hogy végrehajtsák mindezt, a tervező és kivitelező cég úgy döntött, hogy a konyhát profi MKN eszközökkel szereli fel.
Különféle MKN nyomás alatti főző berendezések és MKN főzőblokkok találták meg helyüket a konyhában. Az MKN OptimaMeister főzőblokkját egyben készítették el és még egy ablakon is keresztülemelték a vállalat hatodik emeletén elhelyezkedő éttermébe. Annak érdekében, hogy leegyszerűsítsék a kezelést és tisztántartást, az összes eszközt modern MKN hídrendszerre függesztették fel. Ez alatt a konyha teljes körűen üzemel újra és az új MKN konyhának köszönhetően az „álcázott áldás” egy igen találó jellemzése lett a bécsi eseményeknek.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU