Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Oktatás

 
A tudás érték.

A Coninvestnél alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy Partnereink ne csak egyszerű megoldásokkal, de a jövőbe mutató trendekkel és tanácsokkal is gazdagodjanak. Ennek érdekében munkatársaink kivétel nélkül folyamatos továbbképzéseken, szakmai napokon, konferenciákon vesznek részt. Ennek is köszönhető, hogy kollégáink beszállítóink legújabb termékeivel és technológiai megoldásaival is mindig naprakészek. Kivételes figyelem övezi a szervizben dolgozó munkatársaink szakmai előmenetelét, akik rendszeres szerviz-tréningen élesítik tudásukat.
A tanulás nálunk tanítással is párosul. Kezdjük ezt ott, hogy nálunk egy gép értékesítésénél nem csupán egy technológiát, de tudást is adunk az Ügyfelünknek. A megvásárolt termék pontos és hatékony használatát is megmutatjuk, valamint további kérdések esetén is örömmel állunk Vevőink rendelkezésére.

Séfműhelyeinken az ország legjobb séfjeivel dolgozunk együtt, akik tudásuk legjavát átadva, a hazai gasztronómiai szakmát látják el műhelytitkaikkal. A tematikus főzéseken az amatőr érdeklődők és a sokat látott profik is rengeteget tanulhatnak.

A következő generációt sem hagyjuk tudásszomjasan: a Budapesti Gazdasági Egyetemmel való együttműködésünk értelmében az intézmény diákjai félévente járnak nálunk terepszemlén, ahol megismerhetik a modern konyhatechnológia világát és legújabb trendjeit.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU