Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Mit érdemes tudni a Granuldiskről!

Granuldisk

Miért a Granuldisk?

A svéd vállalat 1987 óta a mosogatás szakértője. Több mint húsz éve az innováció és a folyamatos fejlődés jegyében dolgoznak a legjobb szakemberek azon, hogy a mosogatás egyszerű, gyors, takarékos és hatékony legyen. Ennek érdekében a Granuldisk granulátumos edénymosogató berendezéséket fejlesztett ki, melyek használatával nem csupán a makulátlan tisztaság, de az energiatakarékosság is könnyen megvalósítható. Előmosogatás, áztatás és súrolás helyére a gyors, de minden szigorú higiéniai előírásnak megfelelő munkafolyamat és a tökéletesen tiszta edény kerül. A svéd fejlesztésű granulátumos mosogatás mindemellett környezetvédő is, mivel a Granuldisk használatával kevesebb vízre és mosogatószerre, így sokkal kevesebb energiára van szükség.

Próbálja ki!

Saját szemével is meggyőződhet a Granuldisk hatékonyságáról. Amennyiben szeretné látni, esetleg szeretné kipróbálni a speciális granulátumos edénymosogató berendezéseket, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségen. Mi felvesszünk Önnel a kapcsolatot, illetve értesítjük soron következő bemutatónk helyszínéről és időpontjáról. Tovább a tesztgépekhez!

Több kiállításon is részt vesz a Granuldisk

A 2012-es év eleje rögtön három megjelenést is biztosít a Granuldisk számára. A svéd gyökerekkel rendelkező, néhány év alatt világszerte ismertté vált mosogatógép-gyártó és -fejlesztő vállalat több helyszínen is bemutatja termékeit. Bemutató mosogatásra kerül sor a stuttgarti InterGastra kiállításon, kiállítóként lesz jelen a londoni Hotelympián, illetve a dubai Gulfood egyik vendégeként a közel-keleti piacnak is bemutatják a granulátumos csodát.

Granuldisk tesztkészülékeink »

Legfrisebb hírek

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU