Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is

 

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is

A családias hangulat és az otthoni ízvilág minden vendég számára azonnal ismerőssé teszi a helyet: itt nem újragondolt fogásokat, hanem nagyanyáink receptjei által készült ételeket fogunk találni. A vezetőség a hagyomány mellett azonban igen nagy hangsúlyt fektet a technológiára is, ezért a gépek fejlesztése szinten mindig terítékre kerül.
 
Így történt ez a Granuldisk esetében is. Szöllősi Tamás tulajdonos elmondása szerint ma már fontos, hogy minél kevesebb emberi tényező legyen a konyhán, ezért a technológiai fókusz elengedhetetlen a Vitorlás esetében is. “Sokáig gondolkoztam, hogy megvegyük-e a Granuldisket, de nagyon hamar kiderült, hogy ez a lehető legjobb döntés volt. Komolyan gondolom, hogy a kategóriájában ma ennél jobb gép a piacon nincs. Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket. A döntésben a Coninvest is nagyon sokat segített, akik lévén ki is próbálhattuk a gépeket vásárlás előtt. Mi több, nemcsak minden követelménynek megfelelő edényeket kapunk, hanem még a lefolyó problémáink is megoldódtak a Granuldisk alapos zsíroldó hatásának hála.”
 
Granuldisk mosogatógépeinket Ön is bármikor megtekintheti - jelentkezzen Live Wash eseményeinkre Kucsera Zsófiánál a zsofia.kucsera@coninvest.hu címen.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU