Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Minden nő ilyen konyháról álmodik

 

Minden nő ilyen konyháról álmodik

Bay Attila, a Diákétkeztetési Kft. ügyvezetője és Horváth István polgármester az egyik 170 literes főző-sütő serpenyőnél Fotó: Mártonfai Dénes

A diákétkeztetésben szerepet kapó háromezer adagos konyha keddi avatóünnepségén részt vettek a tervezők, a kivitelezők, a város és az oktatási intézmények vezetői. Százmillióba került az átépített konyha, és 135,4 millióba a konyhatechnológia. A számítások szerint a beruházás megtérülési ideje hét év.

Minden házasszony álma kicsiben mindaz, amit a konyha tud. Hogy csak néhányat említsünk, a sütő, főző és mosogató berendezések automatizáltak, a különleges elszívó rendszer megakadályozza, hogy a gőz kijusson a konyhába, a szellőző arról is gondoskodik, hogy a dolgozók ne hőségben dolgozzanak. A padozat tisztítása is egyszerű.

A berendezések jóformán magukat mosogatják. S, ha már itt tartunk az úgynevezett fekete mosogatógép a svéd Granuldisk terméke a víz nyomásával és a benne áramló granulátummal tisztítja a makacs szennyeződéseket. A granulátum 2500 mosogatásra alkalmas. Ebből a gépből jelenleg ez az egyetlen Magyarországon. A vízfelhasználás választhatóan 4-8 liter mosóciklusonként.

A másik mosogatógép is energiatakarékos és környezetkímélő, mert forró öblítéssel fertőtlenít. Már készül a hasonlóan korszerű kétezer adagos konyha a Gyermeklánc óvodában, amelynek átadási határideje november vége.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU