Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Milánó színe a zöld

 

Milánó színe a zöld

A Host Milano egy kétévente megrendezésre kerülő szakkiállítás, ami a világ egyik legrangosabb konyhatechnológiai és HORECA eseménye. A szervezők idén már 41. alkalommal mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mi a követendő trend a vendéglátásban, legyen szó étteremről, bárról, technológiáról, bútorokról vagy tálalásról. A 2165 kiállító standja nem csak néhány egyszerű pult, ahol nézelődhetnek az érdeklődők, hanem az ismerkedésnek és az új kapcsolatok kiépítésének is ígéretes színtere. Technológiai újítások, naprakész információk cserélnek gazdát, a paletta rendkívül széles.
Sokak véleménye szerint a mi szakmánkban a HostMilano egy színvonalas, kihagyhatatlan európai rendezvény, ahol szinte minden gyártó - aki magát ebbe az üzletágba sorolja - jelen van, és igyekszik valamivel kitűnni a kiállítók tömegéből. Ennek köszönhetően nagyon sokféle kialakítású, méretű és stílusú standdal lehet találkozni, ezek mindegyike már önmagában is különleges látvány.
Ha már a kihagyhatatlan jelzőt elfogadtuk a rendezvény kapcsán, így nem kérdés, hogy a munkatársaimmal együtt hárman, Papp Tiborral, és Újvári Krisztiánnal mi is kilátogattunk egy kicsit inspirálódni. Ez a pár nap Milánóban lehetőséget ad, hogy a beszállítóinkkal tudjunk személyesen találkozni és beszélgetni, valamint lehetőség van leendő partnerek keresésére is, az új piaci trendek megfigyelése mellett. Az itthon futó, mozgalmas projektjeink miatt a kiállítás utolsó két napján tudtunk csak részt venni, ami előnyös volt olyan szempontból, hogy ezeken a napokon már általában kevesebben vannak, és több idő marad a valódi beszélgetésekre. Az utazás első napján az itthoni, indián nyár hangulatból egy esős hétfőbe csöppentünk, de mivel a kiállítási terület teljes egészében fedett, ez igazából nem zavart, ráadásul kedden már ott is kisütött a nap.
Az időjárásnak egyébként már csak azért sincs ilyenkor túl sok szerepe, mert maga az a tény, hogy a világ minden tájáról a teljes szakma egy helyen összpontosul, az már önmagában óriási energiát ad, nagyon fel tudja dobni az embert. A kiállításon egyébiránt még magyar gyártói standdal is találkoztunk, valamint olyan impulzusokat és olyan hasznos ötleteket kaptunk egyes standoknál, ami kijelöli számunkra is a jövőbeli irányt.
A tematikusan szervezett kiállítói csarnokok segítenek formálni a tömeget. Az összes fontos beszállítónk standján találtunk valami kisebb, nagyobb újdonságot, de számunkra a legfontosabb itteni esemény az volt, hogy a Granuldisk most mutatta be a teljesen új, biológiailag lebomló, „zöld” – valójában még mindig kék színű – granulátumot! Az új granulátum egy három éves fejlesztés eredménye. Ezzel a vállalat tovább erősítette a már egyébként is a környezet megóvására kifejlesztett mosogatási technológiát. Az új granulátum hatásfoka és élettartama megegyezik a korábban megszokottakkal, a műanyag pedig fokozatosan kivezetésre kerül majd a mindennapos használatból. Nagyon várjuk, hogy januártól már a hazai piacon is elérhető legyen ez az újdonság!

A Host Milano-t egyébként kétévente rendezik, mi pedig az elmúlt két évtizedben mindig látogattuk, hiszen magunkkal és a partnereinkkel szemben is alapkövetelmény, hogy a professzionális konyhatechnológiai eszközök a legújabb trendnek megfelelően kerüljenek beüzemelésre. Nagyon fáradtan érkeztünk haza Milánóból, de már izgatottan várom a következőt, 2021-ben.
 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU