Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

A Meiko az Ön partnere a mosogatásban: csúcsminőségű ipari mosogatógépek

Ecostar

A MEIKO csoport kereskedelmi mosogatógépek és - rendszerek világvezető fejlesztője, és gyártója. A tisztítóberendezéseket világszerte nem csak vezető kórházak és egészségügyi intézmények használják, hanem mindenféle közületi étkeztetéssel foglalkozó cég is.

A német MEIKO automata és félautomata mosogatórendszereivel gyorsan és hatékonyan végezheti a munkáját. A DIN szabvány szerint fertőtlenített konyhai eszközök biztosítják a teljes tisztaságot, a korszerű mosogatástechnológia pedig jelen lehet akár poharakról, tányérokról vagy éppen fekete edényekről van szó. A MEIKO rendszerei rendkívül sokszínűek: a szalagos, kosárbehúzós, kalapos vagy programautomata nagykonyhai mosogatógépek minden igényt kielégítenek, a megfelelő modellel felhasználásuk kórházakban vagy éppen inflight catering során is a legjobb választás. Az egyedülálló GIO modul környezetkímélő módon, fordított ozmózis rendszerrel, garantálja a törölgetés nélkül is csillogó poharakat, a cseppmentes száradás, a szalagos tálcatovábbítás, a moslékkezelés és -továbbítás, valamint a forró vizes öblítés pedig a MEIKO további szakértelméről tanúskodik.

Lehetősége van mindezt kipróbálni, a Coninvest ugyanis kérés esetén biztosít egy MEIKO tesztgépet, hogy meggyőződhessen arról a tisztaságról és hatékonyságról, amit pohár és tányérmosogató gépeik garantálnak.

Számos szakmai díj tulajdonosaként a MEIKO nemcsak megbízható partner, hanem az elsőszámú technológiai segítség is a mosogatásban.

Meiko Gio modulos teszt mosogató készülékek »

Legfrissebb hírek

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU