Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Hírlevél feliratkozás

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
Hírlevél
feliratkozás

Mangalicát, minőséggel

 

Mangalicát, minőséggel

Az újbudai Mimama konyhája a hagyományos magyar konyha képviselőjeként jelent meg nem is olyan rég a hazai gasztronómiai színtéren. Az étteremhez szorosan kapcsolódik egy mangalica tenyészet is, a főzés a tulajdonos feleségének a feladata, így mindenki biztos lehet benne, hogy friss, megbízható, ráadásul házias ételek kerülnek az asztalra. Mi már a nyitás előtt is ott voltunk, hiszen a technológiát és a kivitelezést a tulajdonosok itt sem a véletlenre bízták. Szükség is volt a szakértelemre, hiszen, ahogy Aczél Pál konyhatechnológus is kiemelte, fontos volt olyan technológiával felszerelni a konyhát, amely a fókuszban álló mangalica készítést tökéletesen kiszolgálja. Így került a konyhába az egyik legjobb géppark: az Angelo Po sütőblokk indukciós technológiával felszerelt verziója kiváló választásnak bizonyult, ahogy a különleges indukciós zsámolyok is. Utóbbiak a kortárs konyhatechnológia egyik csúcseszközének számítanak: a hőveszteség és felesleges melegítés nélküli mágneses szerkezetet az egyik legintenzívebb, leggyorsabb és egyben leggazdaságosabb technológiája. 

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU