Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Kiripolszki István

A KOGART Ház több mint egy évtizedig szerepelt a magyar minőségi vendéglátás élvonalában és szolgáltatott ínyenc fogásokat az érdeklődőknek séfjük, Kiripolszki István vezénylésével. A vendégek asztalt foglalhattak, és délelőtt tíztől este hatig költhettek el ízletes fogásokat pazar környezetben.

Létezett azonban egy másik oldala is a háznak, amiről sokan nem tudtak.
A háttérben ugyanis működött egy egészen más jellegű személyre szabott gasztronómiai munka is, aminek gyümölcsei még a legkifinomultabb ízlelőbimbókkal rendelkező gasztrokalandorokat is elkápráztatták. A fogások személyre szabottan készültek és az ételeket komornyikok szolgálták fel. Többségében a magyar gazdasági élet és művész világ vezető személyiségei lelték örömüket a mesteri fogásokban, de sok nagykövet, sőt még maga Habsburg György is megfordult már ebben a nagyközönség elől elzárt világban.

Ide szeretnénk most betekintést engedni Kiripolszki István segítségével őszi rendezvényünkön, és bemutatni ezek közül a nem mindennapi fogások közül párat.

A mostani Séfműhely alkalmával a főszerepben a felső kategóriás borok, a francia, olasz és magyar konyha ötvözése lesz.

Na persze ezt sem kell hagyományos módon érteni! Itt ugyanis a felső kategóriás borok nem csak a poharakba kerülnek, de az ételek is ilyen nemes nedűkkel készülnek majd. Kiripolszki úr ugyanis vallja, hogy nagymértékben fokozza az ételek zamatát, ha a főzéshez használt bor a többi alapanyaghoz hasonlóan magas minőségű.

Természetesen a poharakba is kerül majd a minőségi italokból a legínyencebb módokon párosítva a fogások mellé. Ebben lesz segítségünkre Dr. Konkoly Mihály borszakértő, aki doktori címét eme szakértelmével érdemelte ki.

Mindenesetre az biztos, hogy most is tátva marad majd a szánk a magyar gasztrovilág újabb formabontó kompozícióitól.

Kiripolszky István
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU