Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Kilencven év után is bomba formában

 

Kilencven év után is bomba formában

A Meiko egy német, prémiumkategóriás mosogatógépeket gyártó cég. Írtunk már korábbi hírleveleinkben is a vállaltról, hiszen ami kilencven éve töretlenül működik - és mindig van benne fejlődési potenciál - az bennünket is inspirál. A szorgos mindennapokban arra sarkall, hogy folyamatosan tanuljunk és együttműködjünk ezzel a filozófiával. Amiért most ismét „tollat ragadunk” az az a hír, hogy a piacvezető Meiko Ausztria alkalmazásba vett egy professzionális trénert, aki „házhoz viszi” a tananyagot és naprakésszé teszi azt a szaktudást, amire állandó igény van a partnereink részéről.  Mi voltunk az első „kísérleti alany” és büszkén vállaltuk ezt a szerepet, mivel a Meiko rendezett, keretekbe foglalt, kihelyezett kereskedelmi és termékismertető oktatási programjuknak lelkes résztvevői lehettünk. Aki elvégezte a tanfolyamot az egy Meiko Academy oklevéllel lett gazdagabb. A korábbi években ezekért a tréningeket évente legalább egy alkalommal ki kellett utazni a cég offenburgi gyárába, viszont most szinte minden partner számára elérhetővé tették az up-to-date tanulást, illetve a meglévő ismeretek frissítését. A kollégáink számára fontos szempont, hogy itt a helyszínen - a mindennapi rutin terepén - lehessen a tréner által feltárt elméleti és gyakorlati tudást elsajátítani.
A Meiko jelenleg egy alapítványként működik, ami egy plusz érdekesség a cég háza tájáról, hiszen erről Önök közül is bizonyára kevesen tudhattak. A vállalat az individuumokban és az általuk összeadott energiákban hisz elsősorban és nem a profitban. Ez nekünk is végtelenül szimpatikus, hiszen mi is inkább abban hiszünk, hogy ha gyors sikereket akar valaki elérni rövidtávon, akkor talán a magányos út lehet a kézenfekvő, de ha messzire akar jutni, akkor másokkal együtt kell haladnia a célért.  Tetszik az is, hogy hihetetlen energiákat és időt fektetnek a különböző termékfejlesztésekbe is, melyeket piacra vezetnek.
Kilencven év tapasztalatával a Meiko nemrégiben úgy döntött, hogy megugorja a következő szintet is, hiszen egy olyan globalizációs növekedési pályára állt, ami példátlan. Újjászervezték a külföldi piacaikat és minden olyan országban, ahol a márkanév jelen van, az adott nyelven működő weboldalak is segítik a sales tevékenységet világszerte. Erre utal a név is, a Meiko Global, hiszen ez a ugrás még hiányzott nekik ahhoz, hogy - minden étterem, kórház, szálloda vagy közösségi hely számára - nevük egyet jelentsen a tisztasággal, a környezettudatossággal, a felelős gondolkodással. Az ökológiai lábnyomunk csökkentése komoly feladat az egyénre és egy tudatos vállalatra nézve is, amit soha nem előzhet meg önérdek. A törekvés minderre pedig a mi vállalatunknak is fontos, hiszen ahogy a Meiko egyik jelmondata is kifejezi:
„ A tökéletes nem elég”.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU