Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Innováció és motiváció

Változnak az idők - aki nem fejlődik, az lemarad. A Coninvest Kft. 1992-ben alakult, hogy bebizonyítsa, invesztálni egy minőségibb végeredmény érdekében nem hazárdjáték. Lenyűgöző részese lenni az állandó kölcsönhatásnak, ami egyre öntudatosabb megrendelői igények, és az újító tervezői ötletek között zajlik a tervezés és kivitelezés folyamán. Ez az a dinamizmus, ami nap mint nap megerősít minket, hogy a megalkuvást nemismerő elhivatottságunkból mindenki csak profitál. A “tégla” a legkorszerűbb csúcstechnológia, a “habarcs” pedig a kifogástalan szakértelem. Minőséget építünk, hogy lehetőségek szülessenek.

Amiben hiszünk

Design. Ergonómia. Tudatosság. Olyan márkákat választunk, amelyek tervezésénél ez a három szempont érvényesül, és a legnagyobb minőségi követelményekkel valósul meg. Ön is ezeket választaná? Tekintse meg, gyönyörködjön bennük, hagyja, hogy magukkal ragadják Önt.

Mindannyiunk jövőjéért

A Coninvest rendkívül elkötelezett a környezetvédelem iránt. Mint vállalat kizárólag olyan forgalmazó partnerekkel dolgozunk, akik az előállítástól a csomagolóanyagig betartják a környezetvédelmi előírásokat. Ugyanakkor, mint a Coninvest munkatársai, a vállalati kultúra kiemelt elemeként kezeljük Földünk erőforrásainak védelmét. Ezért vezettük be az első pillanattól a környezetbarát anyagok használatát és a szelektív hulladékgyűjtést. Nem csak a Coninvest jövője érdekében, hanem mindannyiunkért.

 

Nézze meg bemutatkozó prospektusainkat az alábbi tematikák szerint:

Konyhatechnológia

Közétkeztetés

Belsőépítészet

Szerviz

Cukrász prospektus

Terasz prospektus

Helló Balaton prospektus

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU