Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Hírlevél feliratkozás

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
Hírlevél
feliratkozás

Hogy állunk?

 

Hogy állunk?

Nem állunk sehogy, pontosabb nem állunk meg. Eszünkben sincs. A fejlődés a konyhatechnológia területén hatalmas ívű lett az utóbbi néhány évben, erről beszélt nemrég a Trade magazinnak Aczél Pál konyhatechnológus tervező kollégánk is. “Én modern konyhának azt a konyhát tekintem, amelyben a legkisebb energiaráfordítással, jól definiálható élőmunka szükséglettel, jó ízű és esztétikai szempontból is látványos ételeket lehet készíteni, feltálalni és a teljes értékesítési folyamatot lebonyolítani.” – nyilatkozta, majd hozzátette, hogy a helyzet azért is jó, mert a rengeteg újításnak köszönhetően valódi reformáláson esett át az egész iparág. Aki pedig nem tud, netán nem akar a fejlődés útjára lépni, annak bizony számolnia kell azzal, hogy a versenyben alul marad. A főváros és a vidék gasztronómiájában még mindig harapni lehetni a különbséget, és ez a helyzet mindenképpen megoldásra szorul. A jövőben (jó esetben már a jelenben is) az energiatakarékosság, a zöld megoldások és a fenntarthatóság triumvirátusát kell szem előtt tartani. A konytechnológiai körképet ajánljuk mindenkinek! 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU