Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
 

Legfrissebb hírek

Újabb vállalat a zöld zónában

A budapesti Bosch egyik épületébe egy szalagos MEIKO mosogatógépet szállítottunk. Nagyon örültünk ennek a feladatnak, hiszen új beszállítói partnerként kerültünk a vállalat látókörébe, a megvalósulási folyamat közben pedig egy szinte baráti, bizalmi alapon működő kapcsolat alakult ki közöttünk. 

Tovább »

A konyhaművészet szolgálatában

Palágyi Eszter szótárából hiányzik a lehetetlen szó. Nemrég még az egészségéért aggódott az ország, de szerencsére már teljesen jól van, mégpedig olyannyira, hogy új kihívásokkal szembenézve elindult az idei Bocuse d’Or-on hazai selejtezőjén, ahonnan a második legjobb eredménnyel jutott tovább a következő fordulóba. 

Tovább »

Cup&More

Bizonyára Önökkel is megtörtént már, hogy esztétikai és ízbeli különbséget is éreztek egy műanyag tányérról, plasztik evőeszközökkel, illetve egy porcelántányérról, minőségi késsel, villával elfogyasztott étel között. 

Tovább »

Milánó színe a zöld

A Host Milano egy kétévente megrendezésre kerülő szakkiállítás, ami a világ egyik legrangosabb konyhatechnológiai és HORECA eseménye. 

Tovább »

Álláslehetőség a Coninvest-nél!

Logisztikai asszisztenst keresünk budaörsi bemutatótermi irodánkba. 

Tovább »

A kovász az „élet varázslata”

Ha az elmúlt 70 évet szeretnénk gasztronómiai szempontból értékelni Magyarországon, akkor eléggé vegyes képet kapnánk. 

Tovább »

A „svédcsavar”

A svéd Granuldisk feketeedény mosogatógépekről már több ízben tettünk említést a közösségi oldalainkon, illetve itt, a hírleveleinkben is. Amiért azonban most ismét „tollat ragadunk” a témát illetően az nem maga a termék bemutatása, hanem egy olyan sikertörténetet szeretnénk Önökkel megosztani, ami reméljük, hogy példaértékű lesz mások számára is.

Tovább »

Csillagkép és ökogazdaság

A Fiastyúk Udvarház egy egyedülálló hely Csóron, Fejér megyében. Ez nem csak egy étterem és nekünk nem csak egy új projekt volt.

Tovább »

Igaz történet alapján...

Ergonómia. Ezzel a fogalommal a vendéglátóiparban dolgozók nagy része még csak ismerkedik, de szerencsére azért már szép számmal vannak olyanok, akik helyettünk is “szórják az igét” e tudományág fontosságát illetően. 

Tovább »

Főszerepben a B114

Ismerünk valakit, aki már kisgyermekkorában is rajongott a nagy, vidéki happening-ekért. Azokért, ahol sötétedés után is lehetett játszani a többi gyerekkel és ahol természetesen már kora hajnalban megkezdődött a készülődés arra az eseményre, amit legkevésbé az a malacka várt, aki ott lapult a disznóólban.

Tovább »

Oldalak

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU