Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
 

Legfrissebb hírek

Karácsonyi zárás

Hihetetlenül gyorsan telt el ez az év! Ha visszagondolunk arra, hogy mi minden történt idén és mennyi minden van mögöttünk, el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan fért bele mindez ebbe a 12 hónapba. 

Tovább »

Pasztell színű gasztronómia

A korábbi Tama étterem helyén egy új csoda indult útjára, melynek neve Pasztell.
A Pasztell, mint névválasztás elsőre talán azt sugallja, hogy a csúcsgasztronómiába még mindig lehet új érzelmekkel új színeket vinni, másodjára esetleg a pasta szót is belemagyarázhatjuk, harmadik olvasatra pedig jelenthet egyfajta letisztult kulináris élményt is, nevéhez méltón.

Tovább »

Több, mint pizza

Szerintem kevés olyan ember van Budapesten, aki a 90-es években ne járt volna a Nyugati téren (akkor még Marx tér) megnyílt legelső Don Pepe étteremben, vagy ne fűződne hozzá valami kedves emléke két-három évtizeddel ezelőttről. 

Tovább »

Mert teremteni jó!

Pásztor Anna mindig meg tudja lepni a rajongóit. Ha valamibe belefog, az bizonyára sikerre van ítélve, mert mindig 500 fokon ég, és kevés Nála lelkesebb és elhivatottabb emberrel lehet találkozni, aki ennyire elkötelezett az ÉLET iránt. 

Tovább »

Jöttünk. Elértük. Maradunk.

Nagyon büszkék vagyunk Rá. Büszkék, mert sziklaszilárd értékeket képvisel és mégis „törékeny”. Ez a kijelentés igaz a Superbrands, üvegből készült díjunkra és az ügyvezetőnkre, Kertész Mirjamra is.

Tovább »

„Emelem a kalapom”

Laurent Bavay-t, a British International School Budapest séfjét kérdeztük.

Tovább »

Év végi áreső

Egy ideje szokásunkká vált, hogy minden évszakban átrendezzük a bemutatótermünket, hangolódva az adott szezonra. Mivel a november már gyakorlatilag az év utolsó igazán tevékeny hónapja, így időben elkezdtük a téli árukészlet frissítését.

Tovább »

ICON születik

Szigeti Kristóf neve ismerősen cseng azoknak, akik naprakészen követik a hazai gasztronómia lüktetését. Hisszük, hogy a fejlődés motorja ezúttal is a fiatal generáció, akik lendületet, színeket, egyedi látásmódot visznek erre a területre.

Tovább »

Újabb vállalat a zöld zónában

A budapesti Bosch egyik épületébe egy szalagos MEIKO mosogatógépet szállítottunk. Nagyon örültünk ennek a feladatnak, hiszen új beszállítói partnerként kerültünk a vállalat látókörébe, a megvalósulási folyamat közben pedig egy szinte baráti, bizalmi alapon működő kapcsolat alakult ki közöttünk. 

Tovább »

A konyhaművészet szolgálatában

Palágyi Eszter szótárából hiányzik a lehetetlen szó. Nemrég még az egészségéért aggódott az ország, de szerencsére már teljesen jól van, mégpedig olyannyira, hogy új kihívásokkal szembenézve elindult az idei Bocuse d’Or-on hazai selejtezőjén, ahonnan a második legjobb eredménnyel jutott tovább a következő fordulóba. 

Tovább »

Oldalak

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU