Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Hilton szálló Newcastle, Gateshead

2012

Hilton szálló Newcastle, Gateshead

MKN

A több mint 3.000 hotellel, 80 országban és 500.000 szobával rendelkező Hilton világszerte, kétség nélkül az egyik vezető név a vendéglátás iparágában. A Tyne folyóra néző gateshead-i Hilton Newcastle mindössze 10 perc sétára van a városközponttól.
Az étkeztetés egy központi elvárás a 4 csillagos létesítményben, hiszen a minőségi étel kulcsfontosságú szerepet játszik számos vendégnek. Az MKN új konyhai berendezése serpenyőkkel, vízfürdős melegen tartóval, tészta főzővel és dupla sütővel hozzájárult, hogy mindezt Newcastle-ben még tovább erősítsék. 400 terítékes reggeli felszolgálással, 100-100 terítékes ebéd és vacsora felszolgálással, valamint további 50 teríték szoba szervizzel és 500 fős bankettek szervezésével a hotelben igen nagy ételkiszolgálás rendszer üzemel.
Mike Wilkinson, vezető főszakács és az ő 17 szakácsa nagyszerű munkát végeznek, annak érdekében, hogy kiszolgálják hotel vendégeinek összes, különféle ízlésvilágát és igényeit. Az új német MKN konyha berendezéssel pedig minden simán mehet egy ilyen elfoglalt munkakörnyezetben is.
El vagyok ragadtatva a konyhafelszereléstől, a lapos serpenyő kifejezetten fantasztikus például steak sütéséhez. A teljesítmény nagyszerű, minden rendkívül praktikus és az egész csapatom nagyon könnyen kezelhetőnek találja a berendezést. Ez a főző világ Mercedese!” mondja Mike Wilkinson.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU