Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

GRANULDISK – Sustainable Catering Equipment Award 2012

 

GRANULDISK – Sustainable Catering Equipment Award 2012

GARNULDISK feketemosogató-gépek Granulátumot (kis, kék műanyag gyöngyöket) és vizet hasznának, hogy azok mechanikai erejével mosogassák el a fekete-edényzetet. Az elsöprő erő a magas hőmérséklettel kombinálva percek alatt mosogat higiéniailag is tisztára. Mindeközben sokkal kevesebb vizet, energiát és vegyszert használ, mint a hagyományos fekete-mosogatási módszerek. Ez egy okos, fenntartható és gazdaságos megoldás, ami szükségtelenné teszi az előmosogatást.

FCSI/CESA Sustainable Catering Equipment Award 2012 nyertesét a CESA UK konferencián választották meg.

Az FCSI (Konyhatechnológiai Tervezők Nemzetközi Társasága) tervezőit lenyűgözte a legfenntarthatóbb vendéglátóipari eszköznek választott Granule Smart®. Ez a legrangosabb díj, melyet minden évben átad az FCSI. csodálatra máltó, hogy egy ilyen speciális célra kifejlesztett termék kapta idén a díjat, különösen azért mert a fenntartható, környezetbarát működésű rendszerek mindenhol az érdeklődés középpontjában vannak

Mind a kézi-, mind pedig a hagyományos, víz alapú gépi fekete-mosogatásnak, - ahol még mindig elkerülhetetlen az előmosogatás- magas szintű alternatívája a Granule Smart®. A Granule Smart®-tal jelentős mennyiségű víz, energia és vegyszer takarítható meg nap, mint nap.

A képen David Bentley, az FCSI UK elnöke gratulál Keith Broadway-nak, a GRANULDISK országos értékesítési igazgatójának.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU