Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Főszerepben a B114

 

Főszerepben a B114

Ismerünk valakit, aki már kisgyermekkorában is rajongott a nagy, vidéki happening-ekért. Azokért, ahol sötétedés után is lehetett játszani a többi gyerekkel és ahol természetesen már kora hajnalban megkezdődött a készülődés arra az eseményre, amit legkevésbé az a malacka várt, aki ott lapult a disznóólban. A disznóvágás nem az az esemény, amiért különösebben rajonganánk, de a végeredmény tekintetében sokan szemet hunynak az előzmények felett. Hiszen sokak kedvence a hajszálvékonyra szelt sonka, ami a Berkel szeletelők atyját, Wilhelmus Adranus van Berkel-t is alkotásra ihlette több, mint 100 évvel ezelőtt.

A szóban forgó urat pedig, akiről a cikk elején tettünk említést, már többször láthatták a közösségi oldalainkon is, hisz Ő az, aki a lendkerekes Berkel modellünkkel, a B114-gyel rendszeresen “fellép” különböző fesztiválokon, gasztronómiai eseményeken. Ő Doba Péter, egy igazán elkötelezett munkatársunk, aki nem munkaként tekint ezekre az eseményekre, hanem maga is keresi a bemutatkozási lehetőségeket. Ezek az alkalmak teret adnak az ínyenc sonkáknak, hogy a pengék és a kézi erő hajtotta lendkerék finom mozgása következtében megszülethessen a hajszálvékony sonkaszelet, ami mindenki ízérzékét egy életre rabul ejti. Szeretettel etetni a nagyérdemű közönséget nem is nagy kihívás, hanem inkább öröm. Ráadásul ezeken a rendezvényeken rengeteg az érdeklődő a Berkel modellekre, ami nem csoda, hisz amellett, hogy hasznos munkát végeznek a konyhában, alakjuk egy műalkotással is felér.

Az év igazán bővelkedett ilyen “haknikban”, gasztro eseményekben és még csak augusztusnál járunk. Épphogy véget ért az Egri Vár Fesztivál 16-án, jön szeptemberben egy következő rendezvény az élelmiszeripari szektorból, ahol szintén jelen leszünk Péter jóvoltából, de erről majd részletesebben is be fogunk számolni Önöknek képekkel illusztrálva. Mindemellett természetesen nem hiányoztunk a Kékszalag exkluzív partijáról. Ezeken kívül a Füredi Anna-bálra is meghívást kaptunk, amit ugyan elmosott a nyári zápor, de jövőre ugyanolyan lelkesen megyünk a gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgyek közé.
A Berkel gépeket megcsodálhatják kedves olvasóink a bemutatótermünkben és a webshop oldalunkon (berkelshop.hu) is, de írhatnak is nekünk a berkel@coninvest.hu e-mail címre, ahol Péter várja majd a kérdéseiket a témában.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU