Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Folyamatosan fejlődünk – Meiko szerviz tréning

 

Folyamatosan fejlődünk – Meiko szerviz tréning

A szakmai fejlődés, a folyamatos képzés rendkívül fontos számunkra, hiszen így tudunk ügyfeleink számára magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani.

Október közepén szerviz és beüzemelő csapatunk néhány tagja Offenburgba utazott, ahol a MEIKO szakmai tréningjén vettek részt. Az offenburgi székhelyen a MEIKO csúcsszériájának, az M-iQ mosogatógépeknek és az UPster K sorozatú mosogatógépeknek a telepítését, karbantartását, szervizelését és hibaelhárítását sajátították el szakértőink.

Az Upster K mosogatógépek rendkívül megbízható teljesítményt nyújtanak, hatékonyan tisztítják meg az edényeket a szennyeződésektől. Működtetésük egyszerű, tökéletesen megfelelnek egy modern konyha elvárásainak.

Az M-iQ mosogatógépek a jövő mosogatógépei, amik az embert és a környezetvédelmet is egyaránt szem előtt tartják. Az innovatív gondolkodás igazi megtestesítői. Az M-iQ mosogatógépek fejlesztésénél az volt a cél, hogy olyan maximális teljesítményt nyújtó gépeket hozzanak létre, amik a környezetet a lehető legnagyobb mértékben megóvják a káros behatásoktól. A Meiko filozófiája, hogy a megfelelő tisztításhoz nem több vízre és energiára van szükség, hanem folyamatos fejlesztésekre és továbbgondolt megoldásokra.

 

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU