Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Hírlevél feliratkozás

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés
Hírlevél
feliratkozás

Eseménydús ősz égetett karamellel és street fooddal

 

Eseménydús ősz égetett karamellel és street fooddal

Már megint mosogattunk, és ehhez persze – szokásunkhoz hűen – meghívtuk a mindig jókedélyű német-filippin-norvég barátunkat, Joyce-t is. A Granuldisk Live Washra ezúttal Bernáth József és csapata érkezett hozzánk, aki mindent beleadott, hogy Joyce-t zavarba hozza (sikertelenül): karamellt és egyéb ételmaradékokat égetett rozsdamentes acélra, de a Granuldisk nem hagyta magát, és makulátlan edényekkel fejezte be most is a dolgát. Úgy tűnik nem nagyon lehet kifogni a technológiánkon, ahogy Ugo Pradella főzőtudományán sem. Hiába “csak” street foodot készített az újonnan nyílt Klauzál téri Séfplázában, a magasszintű gasztronómiát most sem hagyta kint az utcán az olasz séf. Ugo szerint a street food egyik titka a technológiában rejlik, hiszen gyorsan kell minőségi ételt készíteni. Legyen szó a street food királyának számító hamburgerről, szendvicsekről vagy rizs alapú ételekről, az étel minden komponensének előkészített, vákumcsomagolt állapotban kell lenni, hiszen rendeléskor már csak az összeállításra, melegítésre és fűszerezésre juthat idő. A Cook and Chill technológia és a gyönyörűre szeleltelt húsok bemutatása mellett füstölt és párolt töltelékekről, zöldségekről és házi készítésű szószokról is megtudhattuk, mennyire izgalmassá tudják tenni ezt a fajta konyhát. Az esemény végére még Chilébe is elutazhattunk egy picit, ahol Ugo Pradella és egy fiatal szakács kollégája az Angelopo által felszerelt food truckkal indultak a legjobb maraquetta nyomába. Reméljük legközelebb hoz is belőle, mi nagyon várjuk a következő show-t!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU