Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Díj

 

Díj

GRANULDISK – a Legjobban Fenntartható Innovatív Étkeztetési Berendezések Díjának nyertese

A GRANULDISK edénymosó-gép granulátumok (apró, kék, műanyag golyók) és víz segítségével mechanikusan súrolja az edényeket és serpenyőket tisztára. A robbanó erő és a magas hőmérséklet kombinációjának köszönhetően másodpercek alatt higiénikusan tisztít, a hagyományos mosási metódusoknál sokkal kevesebb vizet, energiát és vegyi anyagokat felhasználva. Egy igen okos, fenntartható és gazdaságos megoldás, amelynek segítségével szükségtelenné válik bármi féle előmosás.

A Gulfood Awards 2012 felismeri a tökéletességet az ételek és italok iparágában.

A Legjobban Fenntartható Innovatív Étkeztetési Berendezések Díjának nyertese, nemrégiben lett megkoronázva a Közel-Kelet leginkább elismertebb díjátadóján, a dubai Nemzetközi Rendezvény és Kiállító Központban.

Azzal, hogy a GRANULDISK elnyerte a Legjobban Fenntartható Innovatív Étkeztetési Berendezések Díját, most már elismert, hogy a „Granule Optimised Washing Technology™” tehát a Granulátumokkal Optimalizált Tisztítási Technológia egy gazdaságos, fenntartható és innovatív edény és tisztító megoldás, amely még az előmosást is kiküszöböli.

A Granule Optimised Washing Technology™ tehát a Granulátumokkal Optimalizált Tisztítási Technológia egy kiválóbb alternatívája a mosogató alapú edénytisztító megoldásoknak és a víz alapú gépeknek, ahol az előmosás mindig szükséges.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU