Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Danó Zoltán

 

Danó Zoltán

A Coninvest séf nagykövetével is találkozhattunk az idei Bocuse d’Or verseny színfalai mögött. Ő volt ugyanis az, aki a nyolc versenyzőnek bemutatta a Convotherm kombipároló használatát.

Hogy tetszett Önnek az idei döntő?
Már korábbi versenyeken is volt alkalmam részt venni, de az idei volt az eddigi legprofibb szervezés, bár még mindig meszsze vagyunk a nemzetközi színvonaltól.

Milyen szerepe volt Önnek az idei versenyen?
A Convotherm, amelynek magyarországi képviselője a Coninvest, nyolc darab kombipárolóval támogatta a versenyt, így én mint a Coninvest séf nagykövete kaptam a feladatot, hogy a versenyzőknek megtanítsam a készülék használatát.

Mennyi időt vett igénybe a betanítás?
A Convotherm kombipárolójának bemutatására a döntő előtti napon került sor, mivel mindenki azonos funkciókkal és kezelő panellel rendelkező gépet kapott, így nem kellett őket külön-külön tréningelni. A séfek egyike sem használt még korábban Convotherm készüléket, ezért az általuk igényelt funkciók felmérése után mutattam be a készülék pontos működését. A kombipároló egyébként nagyon egyszerű kezelő panellel van ellátva, így az oktatás csupán néhány percet vett igénybe.

A hazai döntőt nyert versenyző ennek köszönhetően kivételes előnnyel indul a jövő évben megrendezésre kerülő brüsszeli döntőn, hiszen az ottani megmérettetésen is Convotherm kombipárolóval fognak dolgozni a séfek.

Danó Zoltán egyébként elégedetten nyilatkozott a brüsszeli és a lioni versenyt támogató Convotherm termékekről, hiszen a gyártótól származó kombipárolóval dolgozik ő maga is.

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU