Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Cenzúra nélkül

 

Cenzúra nélkül

Marvin Gauci a tulajdonosa annak az étteremnek, amit igazából nem lehet leírni, sem elmesélni, oda el kell menni ahhoz, hogy tudjuk, ez nem a fine dining-ról szól. Egy gardrób ajtón át átutazzuk a fél világot a vacsora közben, ahol nem csak az ízérzékeink, hanem a vizuális képi világunk is megtelik tartalommal. A Sirha kiállítás után így nem volt kérdés, hogy hol kápráztassuk el a partnereinket és emellett magunkat is. Az Uncensored véleményünk szerint egy bakancslistás hely, próbálják ki Önök is, ha valami igazán különlegesre vágynak.

Kedves Marvin, tudjuk, hogy mennyire elfoglalt, ennek ellenére sikerült időt szakítania erre a beszélgetésre, amit nagyon köszönünk az olvasóink nevében is. A fő témánk az Ön új, titkos étterme, az Uncensored, és a szemlélet, ami mögötte van. (Bár, ha ez a cikk megjelenik, már nem biztos, hogy annyira titkos lesz, hála a lelkes hírlevél olvasóknak.) Olvasva a vendégek visszajelzéseit és hallgatva a Coninvest csapat élménybeszámolóját a Sirha kiállítást követő partnervacsoráról mindenki szuperlatívuszokban beszél a helyről. Mi a titka a sikernek? A jó megközelíthetőség? Az ismert lokáció? A moziélmény szolgáltatás? Vagy ezek kombinációi?

Az Uncensored nem jellemezhető úgy, mint egy klasszikus fine-dining étterem. Többről szól, mint gasztronómia, étterem vagy egy különleges vacsora. Az Uncensored inkább egy kulináris út, amelyen egy este alatt több ország gasztronómiai, kulturális és ízvilágába teszünk egy izgalmas utazást az audiovizuális elemeknek köszönhetően.

Ha nem tévedek, a vacsora alatt a vendégeknek lehetőségük van egy este alatt végigkóstolni a világ ízeit, miközben filmet nézhetnek az adott ország kultúrájáról. Honnan eredt ez a zseniális ötlet?

Foglalkozásomból eredően mindig lehetőségem volt arra, hogy sokat utazzak, és megismerkedjek a nemzetközi gasztronómia ízeivel és technikáival. Az utazás legalább annyira szenvedélyem is, így mindig is szerettem volna valami olyat létrehozni, amelyben bemutathatom a világnak és a világ konyháinak sokszínűségét és azok szépségét. Az Uncensored egy olyan - számomra is - egyedi projekt volt, ahol mindezt ötvözni tudtam, mindamellett pedig valami újat teremteni is azoknak az embereknek, akik valami különlegesre, valami megszokottól eltérő gasztronómiai élményre vágynak.

A Coninvest-tel Önök már korábban is együtt dolgoztak, nem csak az Uncensored, hanem a Caviar&Bull étterem konyhája kapcsán is. Mesélne esetleg kicsit bővebben ezekről a munkákról?

Természetesen: mindkét étterem, a Caviar & Bull Budapest és az Uncensored esetében is volt lehetőségem a Coninvest-tel együttműködni, akik az éttermek konyhájának belső kialakításáért feleltek, és a projektek során mindig tökéletesen megvalósították az általunk elképzeld koncepciót.

A projekt során mi volt a legjobb élménye? Kiemelne egy kedves vagy emlékezetes pillanatot, ami a Coninvest-hez kötődik?

Egy ilyen projekt esetében a legjobb tapasztalat az, amikor elkészül a projekt, és mindkét fél számára megvalósul az, amit elképzeltek. Nekem ez volt a legjobb tapasztalat az együttműködés során.

Honnan ered az Uncensored elnevezés? Talán arra utal, hogy cenzúrázatlanul élhetünk át az étteremben kulináris élvezeteket?

Az étterem elnevezésén a “Hidden Room” és az Uncensored között mérlegeltünk, utalva arra, hogy valami exkluzív, titkos éttermet jelöl. Végül az Uncensored-ra azaz “cenzúrázatlan”-ra, „cenzúra nélküli”-re esett a választásunk, hiszen egy olyan gasztronómia utazást kínálunk, ahol sem az ízekben, sem a fantáziában nincs határ vagy korlát.

Miért pont Magyarországon nyit egy külföldi üzletember ilyen típusú éttermet? Milyen várakozások vannak ezek tekintetében a jövőre nézve?

Szeretem Budapestet, és látom benne a potenciált. Az utóbbi években a külföldi turisták egy igen kedvelt utazási központjává vált, teret adva egyre több gasztronómiai projekt megvalósításának. Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy az egyik újabb projektemet is ismét itt tervezem.

Vannak esetleg jövőbeni tervek a Coninvest-tel? Hasonlóan titkosak? 

Jelenleg már tárgyalási fázisban van a következő projektünk, amelynek terveit hamarosan véglegesítjük. Természetesen amint ezek elkészültek, akkor tudunk beszélni a következő lépésekről.

Mit gondol a magyar kultúráról? A konyháról, az emberekről, a szokásokról?

Kezdetekben nem tagadom, nem volt egyszerű a kommunikáció tekintettel a kulturális különbségekre. A nemzetközi tapasztalataimból tanulva azonban itt is sikerült megtalálnom azt a közös nyelvet, amivel mindig áthidalhatóak ezek, akárhol is jár az ember.

Köszönöm a beszélgetést, további sikereket kívánunk!

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU