Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Bocuse d'Or Selection a Hoventán

 

Bocuse d'Or Selection a Hoventán

A több mint két évtizedes múltra vissza-tekintő Bocuse d’Or szakácsbajnokság hazai döntőjére idén október 14-én a Hoventa Szakkiállításon került sor. A versenyben részt vevő séfeknek két fogást kellett elkészíteniük, egyet nyelvhalból, egyet pedig szabad tartású csirkéből. A 8 séf és segítőtársaik ugyanazokkal az eszközökkel és berendezésekkel, valamint meghatározott alapanyaggal dolgozhattak. A gasztronómiai csodák a Coninvest által adott Convotherm kombipárolókban készültek el, a versenyen használt feketeedényeket pedig szintén a konyhatechnológiai cég által biztosított Granuldisk mosogató varázsolta tisztává. A versenyzők, Adamek Balázs, Elek Richárd, Kiss Krisztián, Lenkei Tamás, Madáchy Attila, Szabó László, Széll Tamás, Volenter István reggel hétkor tíz perces időkülönb- séggel kezdtek hozzá versenymunkájukhoz és ugyanekkora időkülönbséggel értékelte az elkészült ételeket a zsűri. A hazai döntő nyertese 2012 márciusában, Brüsszelben képviselheti majd hazánkat. A következő év során egyébként három helyszínen kerül sor regionális döntőre Európá- ban, Amerikában és Ázsiában, majd ezt követően mérik össze ereiket a legjobb séfek Lionban, a nemzetközi döntőn. Az október 14-ei döntő nyertesei: I. Széll Tamás (Onyx Restaurant) segítője: Rácz Krisztián II. Szabó László (Sodexo), segítője: Deák Ádám III. Volenter István (mala Garden étterem), segítője: Benedek Barnabás A legszebb tálalásért járó különdíjat Szabó László kapta meg.

Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU