Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Berkel Termékajánló

 

Berkel Termékajánló

A Berkel név nem pusztán védjegy, hanem egy életstílus, egy szenvedély, az elegancia és a minőség iránti elkötelezettség. Klasszikus, megbízható és profi gépeinek minden konyhán helye van. Mi is mindig bátor szívvel ajánljuk termékeit, amik a Berkel webshopjából most pár kattintással meg is rendelhetőek.

 

ProLine VS 25

A ProLine VS 25 professzionális kézi szeletelőgép tökéletes felvágott-, főtt hús szeleteléséhez. Késátmérője 250 mm, indítás/leállás kapcsolója LED kijelzővel ellátott. Alkatrészei a tisztításhoz könnyedén eltávolíthatóak. Alumínium termék leszorítóval és rozsdamentes acél szelet terelővel is rendelkezik.

Megnézem

 

ProLine XS 25

A ProLine XS 25 egy professzionális, kompakt méretű elektromos szeletelő. A VS 25-höz hasonlóan az XS 25 is remekül alkalmas felvágott-, főtt hús szeleteléséhez. Megbízható, robosztus alkatrészei könnyen tisztíthatóak. Krómacélpengével, beépített pengeélezővel, műszaki (high-tech) polimer asztalvédővel ellátott.

Megnézem

 

Volano B114

A Volano B114 egy kézi, lendkerék hajtású szeletelőgép. Késátmérője 319 mm, állványa piros színű, az öntöttvas lendkerék pedig virágmintás. Rozsdamentes acél szelet terelővel, fogadó tálcával, termék mozgató asztallal ellátott, amik a tisztításhoz könnyen és gyorsan eltávolíthatóak. A szeletek vastagsága tized milliméteres pontossággal beállítható. A penge homorú alakjának köszönhetően csak a vágási ponton érinti a terméket.

Megnézem

 

 

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU