Árajánlat kérése

Tesztgép Igénylése

Árajánlat
kérése
Tesztgép
igénylés

Az ergonómia új korszaka Bemutatjuk az új MEIKO M-iClean H professzionális mosogatógépet

 

Az ergonómia új korszaka Bemutatjuk az új MEIKO M-iClean H professzionális mosogatógépet

Az M-iClean H modell újdonságaival megreformálja a mosogatógép piacot. Gyors és egyszerű vele a mosogatás, szinte hangtalan, kezelése gyerekjáték. Ergonomikus kialakításának köszönhetően használói körülbelül 30 percet spórolhatnak meg naponta – napi 120 ciklussal számolva. Ráadásul nem csak az idő számít, hanem az elhasznált energia mennyisége is. Az új M-iClean H használatával akár 21 százalékkal is csökkentheti üzemeltetési költségeit.

A kezelőpanel praktikusan elhelyezhető, éppen szemmagasságban: nincs felesleges forgolódás vagy kényelmetlenség. Oda teheti, ahol Önnek a legkényelmesebb a használata.

Jobb belső levegőminőség, csúcsminőségű tisztítás és szárítás. Ez a modell ergonomikus kialakításának köszönhetően egészen biztosan hosszútávon értékálló darabja lesz minden konyhának.

Egyedül álló, automatikus tetőnyitó rendszer, automata kosár felismerés, szemmagasságban elhelyezett kijelző, hővisszanyerés, ergonomikus fogantyúk, szárítóasztal, állítható lábakkal változtatható munkamagasság; valamint hát, kar-és térdbarát kialakítás  – ezek az érvek, amelyek mind-mind a M-iClean H modell beszerzése mellett szólnak.

Bízzon a MEIKO több mint 90 éves technológiai tapasztalatában és szakértelmében. A legjobb ajánlatokért pedig keresse a Coninvestet!”

 
Webfejlesztés: Ketsh Web
Copyright 2011 Coninvest Kft. Minden jog fenntartva.

Cookie policy HU